Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce a căutat, aia a găsit. Poate acum Fulgy se va cuminți, altfel data viitoare va plăti mai scump

Ce a căutat, aia a găsit. Poate acum Fulgy se va cuminți, altfel data viitoare va plăti mai scump
Ziua de 9 noiembrie a fost una foarte stresantă pentru fiul Clejanilor, care a primit condamnarea definitivă de la magistrați.

S-a crezut buricul pământului și justiția i-a demonstrat că e doar un om ca toți ceilalți. Care atunci când greșește, plătește.

Ce a căutat, aia a găsit. Poate acum Fulgy se va cuminți, altfel data viitoare va plăti mai scump

În iunie anul trecut, Fulgy a cedat nervos și a tâlhărit un jurnalist care îl filma. Băiatul Clejanilor nu doar că i-a luat telefonul, dar l-a agresat și fizic și l-a amenințat cu moartea. Acesta l-a dat în judecată și de aici au început alte probleme pentru tânărul artist care s-a trezit cu dosar penal.

În aprilie a primit și prima condamnare: doi ani de închisoare cu suspendare. În plus, a plătit și 10.000 de lei despăgubire. Pentru că sentința nu era definitivă, Fulgy s-a simțit ofensat și a depus apel. Astăzi a primit sentința definitivă. Nu doar că s-a păstrat condamnarea, dar va trebui să mai plătească și cheltuielile de judecată. Ce-i drept, de doar 400 de lei.

„În baza art. 421 pct. 1 lit. b C. proc. pen., respinge ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeraş împotriva sentinţei penale nr.294 din data de 21.04.2022 pronunţate de Judecătoria Sectorului 3 București- Secţia Penală în dosarul nr.21488/301/2021. În baza art.275, alin.2 Cod de procedură penală obligă pe apelantul-inculpat Manole Dan Constantin Fulgeraş la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în sumă de 400 lei. Definitivă’, se arată în minuta instanței de la Curtea de Apel București.

Și Margherita a primit condamnare tot anul acesta

Celebra Margherita și-a primit și ea pedeapsa tot în acest an, pentru că a condus drogată. Și ea a făcut același lucru ca Fulgy. Nu s-a mulțumit cu pedeapsa primită în primă instanță, a făcut apel iar acesta i-a adus o condamnare mai grea. În plus, Margherita nu mai are voie să pună mâna pe volan timp de trei ani.

”Condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa de 40.000 de lei amendă penală (200 zile amendă x 200 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe prevăzută de art.336 alin.2 C.p.. (fapta din 23.05.2020)”, se stipulează în sentința definitivă a Margheritei de la Clejani.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre