Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce a făcut Diana Bart înainte să nască e incredibil

Ce a făcut Diana Bart înainte să nască e incredibil
Diana Bart, prezentatoare știrilor Flash Monden de la Prima TV a devenit mamă pentru a doua oară. „Mă bucur că suntem bine”, a transmis aceasta.

Superba prezentatoarea a dus pe lume o fetiță, prin cezariană, la o clinică privată din București. Micuța a primit numele Maria și o notă de 10 la naștere. „Mă bucur că suntem bine și multumesc doctorilor pentru implicare, într-o perioadă dificilă. Sunt foarte fericită că totul a decurs cu bine!” a spus Diana Bart.

Cu o zi înainte să meargă la spital, ea s-a pregătit într-un mod atipic. A făcut mărturisiri complete și pe contul de social-media. „Cum puteam să îmi întâmpin cea de-a doua fetiță fără să nu mă vopsesc și coafez??”, a scris vedeta.

 

View this post on Instagram

 

Cum puteam sa îmi întâmpin cea de-a doua fetiță fără să nu mă vopsesc și coafez?? 😃 Mulțumesc, @georgengb @ngbstudio

A post shared by DIANA BART (@dianabart.ro) on

Pe durata celei de-a doua sarcini, Diana Bart s-a îngrășat 13 kilograme, după cum a dezvăluit zilele trecute. Ea a mai spus și că primele luni ale sarcinii au fost cu adevărat dificile.

Al doilea mariaj 

Diana s-a căsătorit în septembrie 2017 cu Mihai Dumitrescu. Cei doi mai au o fetiță în vârstă de 3 anișori, care a venit pe lume în mai 2017.


Cercetătorii din Wuhan ne mai servesc una. Este legată de Narcisism

Lidia Buble cântă despre suferință din dragoste. Prima piesă după despărțire


Vedeta TV a mai fost căsătorită în trecut, cu omul de afaceri Adrian Geotoiu, de care s-a despărțit însă după doi ani, în 2014. „Avem maturitatea să rămânem în continuare prieteni, ba mai mult, el chiar mi-a dezvăluit că are deja o altă relaţie. I-am urat să fie fericit, iar el mie la fel. Nu ne-am spus cuvinte grele, pur şi simplu am hotărât să ne separăm”, a declarat Diana Bart la momentul respectiv.

Alături de al doilea soț Diana se simte cu adevărat împlinită. Aceasta povestea că își dorește un al doilea copil, deoarece rolul de mămică o prinde de minune. „Nu pot să spun că este uşor. Eu mă bucur că nu am bonă, pentru că cea mică după cum se observă este mereu cu mine. Şi asta m-a ajutat foarte mult, este extrem de sociabilă. (…)

Da, îmi doresc al doilea copil… curând. E foarte frumos”, a spus Diana Bart într-un interviu. În luna martie, aceasta a dezvăluit că este însărcinată. Posesoarea unui corp de invidiat, nici pe durata sarcinii prezentatoarea de la prima nu a renunțat la tocuri și la ținutele sexy.

Sursa foto: Instagram / Diana Bart

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre