Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce a pierdut Giulia când l-a cunoscut pe Vlad Huidu. Vedeta a povestit tot

Ce a pierdut Giulia când l-a cunoscut pe Vlad Huidu. Vedeta a povestit tot
Deși au o căsnicie fericită de mai mulți ani, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au și momente în care se mai ”ciondănesc”, ca orice cuplu. Ce a pierdut Giulia când și-a cunoscut soțul? A povestit totul pe Instagram.

Cântăreața Giulia Anghelescu și Vlad Huidu sunt căsătoriți de mai mulți ani și împreună au doi copii: Antonia Sabina și Eduard Mikael. Vedeta își ține urmăritorii la curent cu viața ei pe Instagram și împărtășește inclusiv diverse situații prin care trece alături de soțul ei, Vlad sau de cei doi copii. Ce a pierdut Giulia? 

Deși pandemia le-a dat multora bătăi de cap, pentru Giulia și Vlad anul trecut a reprezentat o perioadă în care au devenit mai uniți ca niciodată, după cum chiar artista mărturisea într-un interviu anul trecut. ”Mi-am propus ca anul 2020 să fie unul bun pentru mine și, culmea, chiar a fost, în ciuda faptului că este așa cum este situația. Pentru mine și soțul meu, ca și cuplu, a fost cel mai bun an de până acum. A fost cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla”, a povestit Giulia. 

Au ieșit bine din pandemie 

Vedeta a mărturisit că ea și soțul ei sunt chiar mai uniți ca înainte. Am descoperit totul unul despre altul, nu știam multe lucruri. În primă fază, în martie, i-am zis: Vlade, dacă ieșim de aici fără să ne tăiem, fără să ne tranșăm unul pe altul, suntem ok!. Culmea este, nu că am ieșit bine, ci chiar suntem mai bine. Ne-am redescoperit și totul merge mult mai ușor la noi în familie. Știu, e șocant”, a mai spus vedeta anul trecut în decembrie. 

Ce a pierdut Giulia când l-a cunoscut pe Vlad Huidu 

Se știe că Giulia este o persoană veselă care face haz de necaz din când în când. Un astfel de moment comic a avut loc pe Instagramul vedetei recent, care s-a filmat în timp ce alerga la filmări. Grăbită și cu cafeaua în brațe, Giulia și-a ”pârât” soțul. 

Ce a pierdut Giulia

Aceasta a recunoscut că nu mai are niciun fel de simț al organizării și că totul e din vina lui Vlad Huidu, care ar fi total dezorganizat. ”Mi-am pierdut simțul organizării în momentul în care l-am cunoscut pe Vlad. Soțul este cel mai organizat, dar nu prea. Și mi-a dat și mie boala asta. Nu știu ce să mă fac”, a mărturisit Giulia cu amuzament. Ulterior, soțul i-a răspuns acesteia printr-un râs, fapt consemnat imediat de către vedetă, care a arătat și dovada. ”A răspuns soțu’ la acuzații”, a încheiat Giulia râzând. 

Foto: Instagram

Escapada lui Ștefan Bănică. Unde a plecat artistul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre