Escapada lui Ștefan Bănică. Unde a plecat artistul

Escapada lui Ștefan Bănică. Unde a plecat artistul
În această perioadă multe vedete și-au luat vacanță. Pe când majoritatea au preferat să „fugă” în destinații exotice, Ștefan Bănică a preferat un loc cu temperaturi mai scăzute.

Escapada lui Ștefan Bănică, cu soția sa Lavinia Pîrva. Cei doi se află la munte, bucurându-se de zăpadă. Precum putem observa și în fotografiile postate de ei în mediul online, peisajul de „la înălțime” este fabulos.

Ștefan Bănică este un utilizator al rețelelor sociale destul de activ, așa că  a strâns aproximativ 8.000 de aprecieri la scurt timp de la distribuirea imaginii din vacanță. După cum arată postările lui și cele ale soției sale, Lavinia Pîrva, putem spune că cei doi par fericiți și se bucură de fiecare moment petrecut în zăpadă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Stefan Banica (@stefanbanica.official)

Cu verighetă sau fără verighetă

În ultima vreme, în presă și în mediul online circulau zvonuri cum că Ștefan Bănică  și Lavinia Pîrva ar divorța. Motivul care a pornit bârfele ar fi fost o imagine în care Lavinia nu mai purta verigheta. Frumoasa brunetă s-a amuzant teribil de cele auzite, și a răspuns printr-o postare pe contul de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial)

„Și iată cum vuiește presa că divorțez, pentru că apar intr-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de cand se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am ! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. 😂😂😂La fel și instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul,  căci nici ea, instanța sărăcuța altă treabă nu are! Doamne mare ți-e grădina! Cum să ghicești așa în stele divorțul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipsește de pe deget? Hai că de data asta n-ați zis nimic de <surse din anturajul cuplului> , asta mai lipsea 🙂 ! Voi purțati tot timpul verighetele,nu vă este frică că se lipește covidul de metal😳? Dragi cetățeni, din presă, nu mai sunt subiecte interesante ? Alegerile din America, problemele cauzate de pandemie, închiderea piețelor, lipsa locurilor din spitale ? Dacă considerați că acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei ( wow ! ) de pe degetul meu , atunci vă spun ca sa dormiți liniștiți ! Când voi divorța, vă sun eu pe fix! 🤣😂😂😂😂 Momentan suntem îndrăgostiți. Lulea!!!!!!”, a scris Lavinia Pîrva într-o postare pe Instagram.

Terapie medicală nouă în cazurile de COVID-19

Recomandarile noastre