Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce ascunde Andreea Esca după pupitrul Știrilor PRO tv

Ce ascunde Andreea Esca după pupitrul Știrilor PRO tv
De zeci de ani, Andreea Esca e vedeta incontestabilă a buletinelor de știri de televiziune în România. Dincolo de salariul pe care îl încasează, care e unul din cele mai bine păzite secrete, vedeta are și altele.

Mereu o vedeți impecabilă când apare „pe sticlă”, cu coafura perfectă și ținute de top, dar ce ascunde Andreea Esca după pupitrul Știrilor PRO tv s-a aflat acum. Și nu oricum. Sătulă de numeroasele secrete din viața ei, Andreea Esca  a decis să devoaleze ea însăși unul din acestea. Spre bucuria fanilor, care au savurat imaginea.

Ca să își facă public secretul, Andreea Esca a apelat la o imagine pe care a postat-o pe contul său de Instagram.

Ce ascunde Andreea Esca

Un detaliu mai puțin știut, la care nu se gândea nimeni. Așa poate fi explicată postarea vedetei. Atunci când prezintă știrile, Andreea Esca este îmbrăcată mereu elegant. Cel puțin în partea de sus a corpului. Are top sau sacou, sau ambele. Privitorii ar putea crede că ținuta se continuă în același ton elegant, și în partea de jos a corpului. Dar nu e deloc așa.  Andreea Esca le-a arătat fanilor ei cum vine ea, de fapt, la serviciu. Iată ce ascunde ea în spatele pupitrului Știrilor PRO tv.

Vedeta coafată și îmbrăcată în sacou elegant, de culoare verde, poartă, în realitate, o ținută sport – casual. A venit la serviciu într-o pereche de pantaloni lejeri, albaștri cu buline albe. Iar în picioare, în locul pantofilor cu toc la care ne-am fi așteptat, are o pereche de papuci de sport cu talpă groasă.

Mai mult decât atât, ca să se relaxeze și, profitând de faptul că de dincolo de pupitru nu se vede, vedeta PRO tv stă cu picioarele ridicate pe un scaun, într-o poziție cât se poate de relaxată și lejeră, în timp ce își pregătește buletinul de știri.

Sursa foto. Instagram

Crucea și-a schimbat de trei ori culoarea. Acolo se ridică un lăcaș sfânt

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre