Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce ascunde Meghan Markle. Ducii de Sussex vor să își mărească familia

Ce ascunde Meghan Markle. Ducii de Sussex vor să își mărească familia
Acum că prințul Harry și Meghan, ducesa de Sussex locuiesc în California, ei aleg ce aspecte personale din viața lor împărtășesc cu presa și cu publicul. Deși perechea a fost destul de vizibilă în timpul carantinei la evenimente virtuale, au împărtășit foarte puține detalii despre fiul lor, Archie Harrison și despre viața lor de familie. În timp ce cuplul a semnat un acord cu Netflix și lucrează cu alte întreprinderi, întrucât lumea este încă în pandemie, acesta ar putea fi momentul perfect pentru ei să se gândească la un al doilea copil. Într-o nouă fotografie suprinsă de paparazzi, se pare că Meghan ar putea ascunde o sarcină.

Cei doi au discutat în mod deschis cu privire la cât de încântați sunt că au un fiu, precum Meghan a dezvăluit într-un apel video: „Ne descurcăm bine. Archie este atât de cuminte. Suntem foarte norocoși cu micuțul nostru. Suntem atât de norocoși”.

În 2019, prințul a declarat pentru British Vogue că el și ducesa voiau mult doi copii. Acum circulă pe internet zvonuri conform cărora perechea vrea al doilea copil, deoarece se simt confortabil în noua lor casă. Meghan este gata să fie din nou mamă.

Este posibil ca Meghan Markle să-și fi ascuns sarcina de luni de zile

Știind toate tulburările pe care Meghan le-a trăit public atunci când era însărcinată cu Archie, fiind criticată la fiecare pas în tabloidele din Marea Britanie, este ușor de văzut de ce ar vrea să ascundă a doua sarcină. 

„Meghan și Harry nu au făcut niciun fel de anunț, nici măcar prietenilor lor, dar asta nu înseamnă neapărat că nu există o sarcină, pentru că sunt foarte secretoși. Pentru a-și proteja intimitatea și fericirea, cei doi ar putea folosi perioada de carantină în avantajul lor. Este foarte posibil ca ea să se aștepte și să păstreze tăcerea. Își doresc un bebeluș, iar acum este momentul destul de perfect, deoarece sunt deja ascunși și ar putea păstra secretul mult mai mult decât ar fi putut în mod normal”, a declarat o sursă.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că Debbie Frank, astrologul prințesei Diana, a declarat că așteaptă un anunț al unei sarcini de la Meghan până în decembrie 2020.

Recent, Meghan și Harry au fost văzuți luând cina la Lucky’s Steakhouse din Montecito împreună cu actrița Katharine McPhee și soțul ei, David Foster. În fotografiile surprinse de paparazzi, Meghan poartă tocuri portocalii Manolo Blahnik și are un trench drapat peste umeri. Fanii speculează că trench-ul este plasat strategic. 

Cum ne vopsim părul în 2021 ca să fim la modă. Hair-stylist-ul vedetelor exemplifică

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre