Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce cadou a primit Cardi B de ziua ei. Offset încearcă să o recucerească

Ce cadou a primit Cardi B de ziua ei. Offset încearcă să o recucerească
Offset i-a oferit lui Cardi B un cadou uimitor de ziua ei anul acesta, în ciuda faptului că cei doi s-au despărțit.

Cântăreața a sărbătorit vârsta de 28 de ani și a fost complet șocată atunci când a găsit un portret imens cu ea pe un panou publicitar din Los Angeles. Reclama imposibil de ratat prezenta o imagine roz cu mesajul uriaș: „La mulți ani mami, cu dragoste, Kulture”.

În fotografia de pe panou Cardi B apare alături de fiica ei, Kulture, ambele îmbrăcate în ținute roz, cu genți și ochelari asortați. Ea le-a arătat fanilor printr-o postare pe Instagram panoul uriaș și părea să se simtă flatată de gestul pe care soțul ei l-a făcut.

„Mulțumesc domnule, îmi place”, a scris Cardi B în descrierea fotografiei.

Cardi B și Offset s-au despărțit

Gestul incredibil vine la doar câteva săptămâni după ce Cardi a anunțat că s-a despărțit de soțul ei chiar când se apropie de aniversarea a trei ani de la nunta lor. După ce fanii acesteia au văzut cadoul lui Offset, mulți au fost îngrijorați și au avertizat-o să nu ia în considerare să se împace cu el, având în vedere că a înșelat-o de mai multe ori în timpul scurtei lor căsătorii. Cardi și-a apărat soțul pe rețelele de socializare, spunând: „El este doar prost, nu un om rău”.

„Nu am așteptat până când el m-a înșelat din nou. Nu am așteptat o altă controversă din partea lui. Am decis să plec. Dacă aș vrea să rămân, aș fi putut rămâne, dar am decis să plec”, a spus cântăreața, când a cerut divorțul pe data de 16 septembrie.

Panoul publicitar pe care l-a primit cadou de ziua de naștere, nu este primul cu care Offset încearcă să o cucerească. Rapperul a mai făcut gesturi grandioase în trecut, în încercarea de a-și demonstra dragostea și de a-și recâștiga partenera.

Ce gest a făcut Offset

În decembrie 2018, a asaltat scena de la Rolling Loud Festival din Los Angeles, în timp ce Cardi B cânta. La jumătatea spectacolului ei, Offset a ieșit pe scenă cu un buchet de flori într-o mână și cu mesajul „Primește-mă înapoi Cardi”.

Publicul s-a bucurat și a scandat „să-l ia înapoi”, dar Cardi s-a arătat revoltată de întrerupere și a refuzat să vorbească. Ulterior, el și-a cerut scuze public, scriind pe Instagram: „Am avut doar o dorință de ziua mea și asta este să o recâștig pe soția mea Cardi. Trecem prin multe lucruri chiar acum, o mulțime de lucruri în mass-media. Vreau să îmi cer scuze Cardi. Te-am făcut de rușine. Te-am făcut să înnebunești”. Cei doi s-au căsătorit în secret, în septembrie 2017.

La alegerile locale pe toată țara, PMP a bătut USR-PLUS. Marele câștigător e PNL

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre