Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce cafea vi se potrivește în funcție de zodie

Ce cafea vi se potrivește în funcție de zodie
La fel cum roata zodiacală în general au patru elemente, foc, pământ, aer și apă, așa și o ceașcă perfectă cu cafea are patru componente: aromă, corp, aciditate și gust. Iată ce cafea vi se potrivește în funcție de zodie.

Specialiștii s-au gândit să consulte Cosmosul pentru a-i ajuta pe iubitorii de cafea să o găsească pe cea care li se potrivește din punct de vedere zodiacal. Iată ce tip de licoare le schimbă viața nativilor.

Cafea Americano pentru Berbec

Berbecii sunt cei cu sânge fierbinte și performanți ai zodiacului. Le place să-și înceapă ziua devreme și să țină lucrurile în mișcare până când rămân fără energie. Cu atât de multe de făcut și atât de puțin timp pentru a le face, sunt persoane care au nevoie de un impuls de energie. Specialiștii spun că acestora li se potrivește de minune cafeaua americană. Cu această băutură, vor fi gata să înfruntă lumea.

Taurilor li se potrivește Cafeaua Dalgona

Taurul este un iubitor al luxului și astfel nu se va uita la bani când vine vorba de mâncărurile și băuturile preferate. Iar cafeaua este o necesitate absolută pentru a începe ziua. Cafeaua care li se potrivește cel mai bine, Dalgona, este o cafea bătută manual, obținută prin amestecarea pudrei de cafea instant, a zahărului și a apei calde până când devine cremoasă și apoi adăugată în lapte rece sau fierbinte.

Gemenii preferă Caffé Breve

O super Matcha Latte pentru Vărsători

Gemenii iau tot ce e mai bun din viață, de aceea caffe breve este o cafea excelentă pentru ei. Caffè breve este o băutură pe bază de espresso care are gustul unui cappuccino, dar este făcută cu jumătate și jumătate aburite în loc de lapte. Nici prea dulce și nici prea tare, această băutură va găsi cu siguranță echilibrul perfect cu nativii Gemeni.

Ice Latte aduce bucurie în viața Racilor

Racul este omul de casă al zodiacului căruia îi place să rămână la clasici. Dimineața este un moment sacru pentru el de a savura o cafea singur, în pace și liniște. Când vine vorba de tăria cafelei de dimineață, preferă ceva ușor, răcoritor și dulce pentru a-și începe ziua.

Din fericire, nu trebuie să reinventeze roata pentru a încerca ceva nou, doar un latte cu gheață este făcut din espresso și lapte aburit cu cremă ușoară turnat peste gheață. Dacă se adaugă și arome precum vanilie, lavandă sau caramel sărat, savoarea e garantată.

Cel mai bun Macchiato pentru cel mai simpatic Leu

Leul este creativul înflăcărat și îndrăzneț al zodiacului. Pentru că este guvernat de Soare în astrologie, Leul e o persoană matinală, deși iubește mult somnul. Are nevoie de o cafea perfectă pentru a începe ziua cum trebuie, iar o ceașcă cu macchiato, o băutură de cafea italiană preparată cu o doză de espresso servită cu o lingură de lapte aburit și spumă, e o minune pentru Leu.

Un Cappuccino delicios pentru Fecioare

Fecioarele sunt foarte practice din fire, nu le place să facă lucrurile mai complicate decât trebuie. Când vine vorba de alegerea unei băuturi pe bază de cafea care să dea lovitura fără să provoace prea multă agitație în preparare, nimic nu întrece aroma clasică a cappuccino-ului.

Această cafea are o aromă puternică și bogată, cu cantitatea potrivită de dulceață de caramel. Un echilibru perfect pentru un perfecționist ca o Fecioară!

Balanța, iubitoare de Affogato

Cel mai bun frappe pentru Pești

Balanța este o iubitoare a vieții bune, o persoană împlinită care își face propriile reguli în viață. Deși îi place să înceapă ziua devreme în majoritatea dimineților, are nevoie să se răsfețe.

De aceea, cel mai potrivit le este să savureze un affogato, care se prepară dintr-un shot de espresso turnat peste o lingură cu înghețată, rezultând un deliciu bogat și indulgent. Cafeaua de dimineață și desertul toate la un loc. Ce ți-ai putea dori mai mult?

Cold Brew pentru un Scorpion adevărat

Scorpionul ar putea avea reputația de a fi intens, dar orice dimineață începe încet, cu o cafea bună. Cea mai potrivită este un cold brew, care se prepară extrem de simplu. Tot ce aveți de făcut este să puneți cafea în apă rece și să lăsați câteva ore, permițând aromelor subtile ale cafelei să iasă la iveală. Rezultatul final este o licoare perfectă!

Cafea roșie pentru Săgetători care știu ce vor

Săgetătorul nu are niciodată aceeași rutină matinală, pentru că nu trăiește aceeași dimineață de două ori! Într-o zi doar își omoară timpul înainte de muncă, iar în următoarea, este într-un avion spre o locație exotică pentru a-și întâlni prietenii.

Viața este o aventură neașteptată pentru Săgetători, de aceea au nevoie de o cafea pe măsură, adică red eye. Are un gust asemănător cu cel al unei cafea americane, dar în loc să se folosească folosești apă fierbinte, se utilizează cafea proaspăt preparată. Dar nimeni nu știe să prepare mai bine un red eye ca un barista.

Capricornii preferă Cortado

Capricornul este o persoană directă căreia îi place să păstreze lucrurile simple. Și pentru că își planifică zilele la minut și nu pierde timpul, preferă să-și petreacă dimineața punând totul în ordine pentru a începe ziua cu dreptul. De aceea, cortado preparată cu o doză dublă de espresso care este completată cu lapte aburit pentru a „tăia” intensitatea espresso-ului, e tot ce au nevoie.

O super Matcha Latte pentru Vărsători

Affogato pentru Balanțe fericite

Vărsătorul este rebelul iubitor de distracție al zodiacului. Îi place să îi facă pe oameni să ghicească ce va face în continuare și urăște să i se spună ce să facă. Din acest motiv, rutina ta de dimineață poate fi extrem de imprevizibilă. Cafeaua care i se potrivește este Matcha latte, care se prepară prin amestecarea pudrei matcha cu apă și lapte aburit. Rezultatul este o aromă fină și subtilă, cu un finisaj mătăsos.

Frappe-ul face ziua bună Peștilor

Peștii sunt visătorii cu ochii deschiși ai zodiacului, cărora le place să-și petreacă dimineața gândindu-se la toate aventurile minunate pe care le va aborda pe parcursul zilei. Desigur, alături de o cafea adevărată.

De aceea, un frappe mocha delicioasă, ca un desert, este chiar pe placul tău. Frappe se referă la o cafea cu gheață preparată folosind cafea instant îndulcită cu zahăr și lapte și adesea acoperită cu frișcă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre