Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce condiție le-a pus frații Tate celor care lucrează pentru ei. Nici la mafia italiană nu vezi așa ceva

Ce condiție le-a pus frații Tate celor care lucrează pentru ei. Nici la mafia italiană nu vezi așa ceva
Paparazii EVZ l-au surprins pe Andrew Tate în buricul Capitalei însoțit de doi dintre bodyguarzii care lucrează pentru el. Bărbații au călcat pe urma fetelor care făceau videochat. Frații Tate au pus o condiție, bărbații au acceptat.

Se pare că oricine alege să lucreze pentru frații Tate trebuie să ia în seamă un aspect important. Iată care e condiția peste care cei doi frați nu trec.

Bodyguarzii poartă tricouri negre, pe care este inscripționat logo-ul Tate

Andrew Tate își vede liniștit de afaceri, iar recent a fost văzut când ieșea dintr-un fost hotel, alături de doi dintre bodyguarzii săi. Până aici nimic ieșit din comun, dar aceștia au atras atenția prin faptul că purtau tricouri negre, pe care era inscripționat logo-ul Tate. Asta ca să știe toată lumea cine sunt șefii. Andrew Tate a urcat apoi într-una dintre mașinile super luxoase pe care le deține și a plecat în locuri doar de el știute, scrie evz.ro.

Bodyguarzii fraților Tate. Sursă foto: EVZ

Cum erau „însemnate” fetele care lucrau pentru frații Tate

Potrivit rechizitoriului DIICOT, fetele care lucrau pentru frații Tate, racolate prin metoda lover boy, aveau tatuate numele acestora. Pentru că nu se cade să-și uite stăpânii… Există zvonuri că cei doi frați ar avea chiar și copii cu femei din mai multe țări, care au lucrat tot în videochat și le-au adus profituri. Frații Tate au fost trimiși în judecată și în acest moment se află sub control judiciar. Aceștia nu au voie să părăsească România. Procurorii antimafia au arătat și că britanicii spălau banii obținuți din traficul de persoane prin afaceri imobiliare.

Andrew Tate, în 2014. Sursă foto: Riseproject.ro

Cum au ajuns frații Tate în România

Nimeni nu știe cu exactitate motivul real pentru care frații Tate au decis să trăiască în România. Dar, într-un podcast de anul trecut, Andrew Tate a făcut o declarație care spune multe. „Îmi place Europa de Est ca întreg, deoarece corupția este mult mai accesibilă… Mi se pare jignitor ca un ofițer de poliție din Anglia să mă oprească și să refuze să ia mită”, au fost cuvintele acestuia.

Primele imagini publice ale lui Andrew și Tristan Tate în România pe care RISE Project le-a identificat au fost făcute la un eveniment din 4 august 2014. Andrew Tate avea atunci 27 de ani. În august 2014, frații Tate au fost fotografiați și filmați în timpul „unei lupte în stil Las Vegas”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre