Simona Ionescu / Redactor Șef

Tatăl lui Meghan Markle a dojenit-o: Trebuia să țină cont de vârsta Reginei și de spitalizarea Prințului-consort

Tatăl lui Meghan Markle a dojenit-o: Trebuia să țină cont de vârsta Reginei și de spitalizarea Prințului-consort
Interviul bombă acordat de Meghan Markle și prințul Harry celebrei vedete de televiziune Oprah Winfrey a avut efectele unui seism devastator care continuă să aibă unde de șoc. La două zile distanță, răspunsurile sunt în continuare comentate. Una din cele mai grave acuze lansate de ducesa de Sussex vizează atitudinea rasistă a Casei Regale.

După ce fiica sa a spus că marea preocupare a familiei soțului ei a fost culoarea pielii copilului, după ce  a anunțat că e însărcinată, tatăl lui Meghan Markle a spus și el ce crede despre atitudinea rasistă a Casei Regale.

Tatăl lui Meghan, Thomas Markle, a declarat, marţi că personal nu crede că familia regală britanică este rasistă. El speră că o presupusă remarcă făcută de un membru al casei regale despre culoarea închisă a pielii fiului ducesei de Sussex a fost mai degrabă „o întrebare prostească”, informează Reuters.

Amintim că fiica sa, Meghan Markle a declarat într-un interviu acordat jurnalistei Oprah Winfrey că fiului ei, Archie, în prezent în vârstă de un an, i-a fost negat titlul de prinţ întrucât existau anumite îngrijorări în familia regală legate de „cât de închisă ar putea să fie pielea lui după ce se va naşte”.

Ce crede tatăl lui Meghan Markle despre atitudinea rasistă a Casei Regale

Întrebat despre cum vede el lucrurile, Thomas Markle a  dat replica prin care își contrazice fiica. „Am un mare respect pentru membrii familiei regale şi nu cred deloc că familia regală britanică este rasistă. Nu cred că britanicii sunt rasişti. Cred că cei din Los Angeles sunt rasişti, California este rasistă. Dar nu cred că britanicii sunt rasişti”, a declarat Thomas Markle pentru postul ITV.

Reacția copleșitoare a tatălui lui Meghan Markle când a aflat de al doilea nepot

„Lucrul acela despre ce culoare va avea bebeluşul sau cât de închisă va fi pielea lui…. bănuiesc şi sper că era doar o întrebare prostească rostită de cineva. Ar putea fi vorba despre cineva care a pus o întrebare prostească. Mai degrabă, decât despre un rasist absolut. Toată această chestiune despre culoare şi despre cât de închisă va fi pielea bebeluşului reprezintă o prostie”, a mai adăugat cuscrul prințului Charles.

Thomas Markle consideră că acel comentariu ar trebui să fie investigat, tocmai pentru a exclude acuzațiile de rasism.

De ce s-a supărat Meghan Markle pe tatăl ei

Thomas Markle şi fiica sa au o relaţie destul de rece după ce fosta actriţă americană s-a căsătorit cu prinţul Harry în 2018. Bărbatul, care a fost director de lumini și care a lucrat pentru mai multe seriale TV americane, nu a participat la nunta fiicei sale. Motivul a fost unul cât se poate de întemeiat. El a fost operat pe inimă cu numai câteva zile înainte de ceremonie. În ciuda iminenței acestei intervenții, bărbatul susține că fiica sa s-a supărat. Și, de atunci, nu a mai vorbit cu el.

„Simt şi că ea m-a dezamăgit. Eram pe un pat de spital când am vorbit ultima oară. Și de atunci nu am primit veşti de la ea – nu i-a păsat dacă muream”, a mai spus Thomas Markle, în aceeași intervenție. După ce a vizionat interviul acordat de fiica sa și ginerele său jurnalistei Oprah Winfrey, Thomas Markle a spus că ducii de Sussex „au exagerat prea mult”.

În opinia sa, ar fi trebuit să mai aștepte. Și să țină cont de vârsta înaintată a Reginei Elisabeta II. Dar și că bunicul lui Harry, prințul Philip este spitalizat în această perioadă.

Sursa foto: Instagram

Sora lui Meghan Markle îi dă acesteia lovitura fatală. Ce acuzații grave îi aduce rudei sale celebre

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre