Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce culori vă poartă noroc în 2024. Această nuanță e talismanul anului

Ce culori vă poartă noroc în 2024. Această nuanță e talismanul anului
Am intrat în Anul dragonului și specialiștii ne spun cum să ne îmbrăcăm și ce culoare să alegem pentru a ne asigura că norocul nu ne întoarce spatele, iar cele mai rele lucruri trec pe lângă noi.

Pentru anul acesta, specialiști spun că există câteva culori la modă din punct de vedere simbolitic. Ce să purtați ca să aveți noroc.

Verdele, culoarea de bun augur desemnată pentru 2024

În mult-așteptatul An al Dragonului Verde de Lemn, calendarul tradițional din țara Dragonului Roșu ne invită să ne cufundăm în energia luxuriantă și vibrantă a verdelui – culoarea de bun augur desemnată pentru 2024. Reprezentând pacea, echilibrul și maturitatea, această nuanță se aliniază perfect cu natura de lemn a acestui an al Dragonului. Fie că este vorba de tonuri profunde de smarald sau de nuanțe mai deschise de verde, care amintesc de frunzișul înfloritor, încorporarea acestei culori în viață poate aduce vibrații pozitive și prosperitate.

Verde smarald

Bineînțeles, culoarea de top a Gardianului Anului deschide parada hiturilor! Se potrivește brunetelor și roșcatelor, completată de un machiaj sau haine strălucitoare. Dacă smaraldul vi se pare prea rece, puteți găsi cu ușurință nuanțe mai calde și mai primitoare în paleta de culori: purtarea lor este, de asemenea, benefică.

Verdele, culoarea anului 2024

Auriul atrage abundența

Pentru cei care iubesc tot ceea ce este auriu, aceasta este șansa voastră! Împodobiți-vă cu tot ceea ce strălucește și sclipește: cu cât purtați mai multe accesorii strălucitoare, cu atât anul va fi mai abundent.

În China, negrul e culoarea bogăției

Majoritatea oamenilor din Europa vor fi de acord că purtarea de negru de Anul Nou aduce ghinion și suferință. Dar în China, aceasta este culoarea bogăției, a purității și a respectului. Așadar, nu este nimic greșit purtați negru în orice ocazie. Dacă look-ul vi se pare prea întunecat, adăugați o eșarfă verde sau o floare roșie în păr.

Roșul simbolizează pasiunea

Pasiunea, reprezentată de roșul vibrant

Roșul vibrant, care simbolizează pasiunea și prosperitatea, este avantajos în 2024, oferind energie și bunăstare financiară. Albastrul calmant, asociat cu seninătatea, oferă o îmbrățișare liniștitoare, promițând un an de liniște și echilibru. Între timp, movul regal, o nuanță legată de înțelepciune și intuiție, vă invită să navigați prin 2024 cu multă înțelepciune.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre