Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce face Alina Pușcaș în fața televizorului. Vedeta a recunoscut tot

Ce face Alina Pușcaș în fața televizorului. Vedeta a recunoscut tot
Chiar dacă are mare grijă de imaginea sa, Alina Pușcaș nu rezistă atunci când simte mirosul de clătite. Dar prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” le-a spus fanilor și ce îi place să facă în fața televizorului.  

Ce-a găsit Alina Pușcaș când a ajuns acasă după o zi grea de filmări la emisiunea Te cunosc de undeva? O farfurie plină cu clătite calde, pufoase și aromate. Deși ține foarte mult la siluetă și face eforturi ca să arate perfect, prezentatoarea n-a putut să reziste tentației, așa că a înfulecat cu poftă. Le-a povestit totul fanilor săi și a recunoscut și ce adoră să facă în fața televizorului.

„Curând voi adormi cu clătita în mână”

„Am ajuns acasă și eu ca tot omul muncitor, toată lumea doarme și eu, tocmai întâmplător, am găsit în bucătărie niște clătite calde, super gustoase. Deși n-ar trebui sub nici o formă să mănânc la ora asta, nu mă pot abține. O să le mănânc și o să încerc să mă pun cât mai repede  în pat, deși am încercat să mă uit acum un pic la Netflix. Mie îmi place foarte mult să mănânc în fața televizorului. Oricum ar fi, noapte bună vă doresc, curând voi adormi cu clătita în mână”, a spus Alina Pușcaș.

Ce spun specialiștii despre mâncatul în fața televizorului

„Este în regulă să iei uneori o gustare în fața televizorului, dar când devine un tipar repetat sau când mâncatul și privitul la televizor devin legate cognitiv, atunci devine un tipar nesănătos”, explică psihologul Susan Albers, PsyD. Cine mănâncă în fața televizorului (sau a calculatorului, sau a smartphone-ului), are șanse să fie mai atent la ceea ce se întâmplă pe ecran decât la mâncare.

„Avem tendința de a mânca mai mult fără minte în fața televizorului. De asemenea, nu gustăm și nu experimentăm mâncarea la fel de mult pentru că suntem distrași. Dacă emisiunea ta durează o oră, s-ar putea să continui să mănânci pe toată această perioadă de timp”, mai spune dr. Alberts. Acest lucru nu numai că face ca mâncarea să fie mai puțin gustoasă, dar face mai ușor să nu observați că ați mâncat suficient.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre