Simona Ionescu / Redactor Șef

Alina Pușcaș a uitat de etichetă. Sandalele i-au creat probleme în prima ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva”

Alina Pușcaș a uitat de etichetă. Sandalele i-au creat probleme în prima ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva”
A început sezonul 20 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, iar Alina Pușcaș și Andreea Bălan au etalat cele mai sexy ținute. Prezentatoarea a avut însă ceva probleme cu sandalele.

După ce jurații au fost prezentați și concurenții au intrat în pâine, Alina Pușcaș a fost văzută fără sandale. Pesemne că acestea i-au creat probleme, iar prezentatoarea a cedat, așa că s-a descălțat.

Alina Pușcaș, desculță la Te cunosc de undeva

Alina Pușcaș a făcut furori cu ținuta din prima ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva”. Frumoasa colegă a lui Pepe a purtat o rochie argintie, transparentă, având un body negru pe dedesubt, la care a asortat o superbă pereche de sandale. Probabil că acestea i-au creat probleme, pentru că la un moment dat a apărut desculță în platoul emisiunii.

Andreea Bălan a apărut cu părul portocaliu-roșcat

La fel de elegantă a fost și Andreea Bălan. Artista a optat pentru o rochie roz pudrat, cu un decolteu adânc, despicată pe partea dreaptă. În prima ediție a noului sezon, cântăreața a venit cu părul portocaliu-roșcat, care a adus o notă de prospețime, dovedind că Andreea mereu este deschisă la nou.

Andreea Bălan s-a transformat în Jessica Rabbit

„Pentru premieră am ales un look à la Jessica Rabbit”, a spus jurata.

„Am aşteptat cu mare bucurie revenirea pe platourile de filmare Te cunosc de undeva! Şi pentru că suntem la un show de transformări, mi-am dorit să mă „transform” şi eu puţin, aşa că pentru premieră am ales un look à la Jessica Rabbit!”, a declarat Andreea Bălan, jurata care punctează coregrafia concurenților.

Zarug și Eliza, câștigătorii primei ediții Te cunosc de undeva

Zarug și Eliza, câștigătorii primei ediții „Te cunosc de undeva”

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică au demonstrat că talentul nu are vârstă. Dar cei mai buni dintre cei buni, în prima ediție „Te cunosc de undeva”, au fost Zarug și Eliza, care s-au transformat în personajele din Hocus Pocus.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre