Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce face judecătorul Cristi Danileț în vacanță. Râzi cu gura până la urechi

Ce face judecătorul Cristi Danileț în vacanță. Râzi cu gura până la urechi
Îmbrăcat lejer, ca la el acasă, judecătorul Cristi Danileț se filmează când lucrează în gospodărie. Mai exact, tunde gardul viu. Dar, o face cu talent. Râzi cu gura până la urechi.

Vasilică-Cristi Danileț este un judecător din România, dar acum este în vacanță. Ca să arate că este gospodar, Cristi Danileț a postat un filmuleț în care ne prezintă cu ce se ocupă. Râzi până te doare burta, dar să vedeți comentariile internauților!

Ce face judecătorul Cristi Danileț în vacanță

Vasilică-Cristi Danileț este un judecător din România , la Tribunalul Cluj. A fost membru CSM între ianuarie 2011- ianuarie 2017, ales din partea Judecătoriilor. Înainte de anul 2011 a activat la instanțele din Cluj și Oradea, ultima funcție obținută fiind aceea de vicepreședinte al Judecătoriei Oradea.

Cu alte cuvinte, o persoană onorabilă, care judecă oameni și dă sentințe.

Iată că a reușit să atragă multe zâmbete și comentarii cu un filmuleț postat pe Internet în care arată că este gospodar, adică tunde gardul viu cu o drujbă.

A vrut să arate că este simpatic, a învârtit drujba cu talent, iar internauții nu se mai opresc din râs.

  • ”Măi, Cristinel, câți ani ai? Cred că mămuca ta nu ți-a luat jucărele când ai fost mic!”, scrie o doamnă.
  • ”Ai grijă că nu tot ce atârnă trebuie tăiat!”
  • ”Oare toată populația beneficiază de medic de familie ????”
  • ”Omul asta a avut o traumă în copilărie. Văzându-l nu îți poți închipui că este judecător.”

Acestea sunt doar câteva dintre comentarii, din cele peste o sută adunate în doar o oră de la postare.

Judecătorul Cristi Danileț sancționat pentru postări

În luna mai, Completul de cinci judecători de la Curtea Supremă a menținut sancțiunea dată judecătorului clujean Cristi Danileț, pentru o postare făcută pe pagina sa de Facebook în care critica asaltul politic al guvernului PSD asupra justiției și legilor sale de funcționare.

Judecătorul Cristi Danileț a fost sancționat pe 7 mai 2019 de Secția pentru judecători în materie disciplinară a CSM după ce a spus că Armata ar putea ieși în stradă pentru ”a păzi democrația”. Sesizarea secției a fost făcută de Inspecția Judiciară.

Colegii judecători din CSM ai magistratului clujean au decis să i se oprească 5% din indemnizația lunară, timp de două luni.

Sursa: Facebook Floriana Jucan; Foto: ziardecluj.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre