Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce fel de femeie își dorește ”Burlacul” momentului. Atributele cheie pe care le caută Andi Constantin

Ce fel de femeie își dorește ”Burlacul” momentului. Atributele cheie pe care le caută Andi Constantin
”Burlacul” urmează să debuteze la Antena 1 cu al șaselea sezon. În rolul principal îl vom avea pe Andi Constantin, fostă ”ispită”. Iată ce își dorește ”Burlacul” momentului de la femeia ideală.

Pe Andi Constantin îl știți cu siguranță de la ”Insula Iubirii” unde a jucat rolul de ispită, întrebarea de acum e ce fel de femeie își dorește „Burlacul” momentului. Dacă până acum antrenorul de fitness a fost doar în postura ”vânătorului”, acum i-a venit rândul în sfârșit să fie el cel vânat. Iar responsabile de cucerirea lui vor fi 25 de domnișoare deosebite. Acestea se vor lupta pentru inima chipeșului burlac. 

Andi a anunțat deja că este pus pe fapte mari și că-și caută nevastă. Se pare că este destul de hotărât în acest sens. Se va lăsa ispitit în locații din România, dar și în Turcia .

Ce fel de femeie își dorește ”Burlacul” momentului

Într-un interviu acordat Antena Stars, Andi a detaliat ce caută la o viitoare soție și parteneră ideală. Astfel, ”Burlacul” a dezvăluit că este foarte important ca cea care îi va fura inima să aibă câteva atribute cheie. ”Femeia care îmi va deveni soție trebuie să fie foarte răbdătoare, foarte înțelegătoare, pentru că uneori sunt schimbător și îi pot afecta starea ei. Trebuie să fie dedicată nouă pentru că și eu mă dedic total când sunt într-o relație. Altfel nu cred că ar merge”, a anunțat Andi. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Λ N D I (@andi_constantin)

Noi plusăm și cu iubitoare de animale și preocupată de un stil de viață sănătos, căci fosta ispită deține și un cățel de talie mică de care are grijă cu toată dragostea. Iar despre sală nu mai spunem. Râvnitul bărbat aproape că doarme pe aparate și este extrem de preocupat de aspectul său fizic. Asta se observă și în imaginile pe care le pune pe Instagram. 

Defectele lui Andi 

Totuși, chiar dacă are o serie de calități după care râvnesc o mulțime de femei, Andi recunoaște că are și defecte, despre care vorbește liber. ”Am câteva defecte, cel mai mare ar fi că nu comunic foarte des și foarte bine, mă bazez mai mult pe acțiuni și pe gesturi și uneori ai nevoie și de modul verbal de comunicare. Ăsta ar fi un defect foarte mare pentru mine într-o relație. Dar sper să schimb acest lucru în curând”, a recunoscut Andi Constantin.

Nu i-a mai suportat. Oana Roman, ieșire violentă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre