Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce i-a cerut fetița Elenei Udrea lui Moș Crăciun. Ți se rupe sufletul

Ce i-a cerut fetița Elenei Udrea lui Moș Crăciun. Ți se rupe sufletul
Este al doilea an când fetița Elenei Udrea suferă enorm că mama nu e aproape de ea. La rândul său, lacrimile fostului ministru al Turismului nu se mai opresc.

Fetița Elenei Udrea va avea încă un Crăciun trist, fără mama ei alături. Elena Udrea este prinsă într-un hățiș al deciziilor judecătorești care ei nu-i dau nicio șansă nici pentru prescripție, nici pentru vreo permisiune de a se duce acasă câteva zile acasă, de sărbători.

Elena Udrea ar face orice să fie acasă, de Crăciun, și să-și strângă fetița în brațe. Din păcate, nici anul acesta dorința nu i s-a împlinit.

Anul acesta, fetița Eva Maria e mai tristă ca niciodată. Alexandru Alexandrov, iubitul Elenei Udrea a povestit că a întrebat-o pe micuță ce își dorește de la Moș Crăciun. Deși are doar cinci ani, aceasta nu visează ca alți copii la dulciuri sau jucării. Fetița s-a maturizat mult mai repede de când nu o are alături de ea pe mama, iar marea ei dorință este ca aceasta să fie lângă bradul de Crăciun.

Alexandru Alexandrov așteaptă colindătorii

Și anul acesta, sărbătorile vor fi triste pentru familia Elenei Udrea. Iubitul fostului ministru al Turismului a mărturisit că va sta acasă cu fetița sa, apoi vor merge la niște prieteni de familie. De asemenea, aceștia îi vor aștepta cu drag pe colindători cu dulciuri și daruri tradiționale. „Sărbătorile de Crăciun le voi petrece acasă cu cea mică şi cel mai probabil vom merge şi în vizită la prietenii noştri apropiaţi.

Elena Udrea și familia

Aşteptăm, de altfel, cu uşa larg deschisă, să îi primim şi să fim colindaţi de copiii din satul Corbeanca, pe care îi vom primi cu dulciuri şi cele tradiţionale. (…) Și-ar dori ca Moşul să o aducă pe mami în sania lui trasă de reni, şi să o lase lângă bradul de Crăciun ca să o ia în braţe dimineaţa când se trezeşte”, a declarat Adrian Alexandrov pentru Playtech.

Elena Udrea, șase ani de închisoare

Fostul ministru al Turismului a fost condamnată la șase ani de închisoare în iunie 2018, în dosarul Gala Bute. Când decizia s-a pronunțat, Elena Udrea se afla în Costa Rica. Elena Udrea se află la Penitenciarul Târgșor, după ce instanța supremă i-a respins o cale extraordinară prin care a atacat decizia de condamnare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre