Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce i s-a întâmplat îndrăgitei artiste Irina Loghin. E clar că ziua de azi nu va fi uitată

Ce i s-a întâmplat îndrăgitei artiste Irina Loghin. E clar că ziua de azi nu va fi uitată
28 martie este o zi specială pentru celebra interpretă de muzică populară, Irina Loghin. Nepoțica artistei a împlinit șase luni.

De când a devenit bunică, Irina Loghin nu-și mai încape în piele de fericire și este zi și noapte alături de cea care le-a adus lumina în casă și în suflet.

Nepoțica Irinei Loghin a împlinit șase luni, iar bunica n-a ratat ocazia să le facă o bucurie fanilor. A postat câteva fotografii cu îngerașul și un gând din suflet. „La multe lunițe fericite, prințesa mea! 6 luni de fericire nemărginită împreună cu tine!”, au fost cuvintele artistei.

Micuța a fost creștinată pe 11 februarie

Cu o lună în urmă, nepoțica Irinei Loghin, Ana Alexandra, a intra în rândul creștinilor, nașii fiind Alina și Romeo Negoiasă din formația Alesis. La evenimentul cu ștaif au participat aproape 200 de persoane, artiști cunoscuți și prieteni vechi, printre care și Mirabela Dauer, Maria Dragomiroiu, Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu, Mioara Velicu și Daniela Condurache, care i-au și cântat micuței, spre bucuria celor prezenți.

Fiica Irinei Loghin a făcut furori cu ținuta aleasă

La biserică, fiica Irinei Loghin a fost în centrul atenției, datorită ținutei alese. Ea a optat pentru culoarea roz, și un superb palton cu blană în aceeași nuanță, iar soțul a purtat un costum închis la culoare și cămașă albă.

Chiar dacă în acea perioadă a avut probleme de sănătate, Irina Loghin n-a lipsit de la botezul nepoțelei și a mărturisit că ar fi extrem de fericită dacă micuța i-ar călca pe urme. „Doamne ajută, văd că signal are destul de măricel. Să dea Domnul. Poate. (…) Am avut o hernie de disc și a trebuit să mă opereze de urgență”, a precizat cântăreața.

Bunica i-a dedicat nepoatei și o poezie

La petrecere, Irina Loghin i-a surprins pe invitați și cu o poezie pe care i-a dedicat-o celei mai dorite nepoate. „Eu prin parcuri cu alei, / Mulți bunici cu nepoței / Îi vedeam cum se jucau, / Ochii mei lacrimi vărsau / Și-l rugam pe Dumnezeu / Să fiu bunică și eu / Să-mi strâng la piept nepoțica / Și să mă strige: „Bunica!”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre