Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce legătură este între Florin Piersic, Dan Negru și arabii. Veți vedea curând

Ce legătură este între Florin Piersic, Dan Negru și arabii. Veți vedea curând
Este binecunoscută relația de prietenie dintre marele actor Florin Piersic și Dan Negru. Regele Revelioanelor le face tuturor o surpriză inedită.

Alături de prietenul său Florin Piersic, Dan Negru va face reportajul vieții. Așa ceva n-a mai fost niciodată în România.

Ce legătură este între Florin Piersic, Dan Negru și arabii. Veți vedea curând

În vârstă de 85 de ani, inegalabilul Florin Piersic este la fel de vivace ca în tinerețe. În curând acesta va dezvălui românilor cea mai frumoasă poveste a vieții sale. Ceva la care nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată. În exclusivitate pentru Impact, Dan Negru a afirmat ce le va aduce românilor de Crăciun. Va pleca în Dubai, unde va filma alături de Piersic, producția fiind realizată cu ajutorul celor din Emirate.

„Stăm câteva zile în Dubai”

”Anul acesta filmăm în Dubai despre călătoriile lui Florin Piersic prin lume și despre oamenii pe care i-a întâlnit. Stăm câteva zile în Dubai și filmările le vom face în trei locuri exclusiviste de acolo. Filmez cu o echipă de producție din Emirate.

Când arabii din echipa de filmare m-au întrebat cine e Florin Piersic, le-am răspuns, pe scurt: “E Burj al- Arab-ul românilor”. Au înțeles din prima”.  Burj al-Arab este cel mai înalt hotel din Dubai, cu o înălțime de 321 m și 60 de etaje.”, declară Dan Negru redacției Impact.

„Mă leagă de Florin o prietenie de mulți ani, care mă onorează”

Toate momentele cu adevărat senzaționale telespectatorii le vor vedea în perioada sărbătorilor de iarnă, plus încă o poveste cu adevărat incredibilă. Pentru că, nu există Crăciun adevărat, fără Florin Piersic. ”Am și o poveste de Crăciun care arată puterea brandului Piersic. Anul trecut, am propus emisiunea cu Florin unei televiziuni generaliste, care n-a vrut-o, așa că am difuzat-o pe o televiziune mai mică, de știri.

În seara de Crăciun, televiziunea mai mică a fost lider de piață cu show-ul cu Florin și a bătut-o în audiențe tv pe aia mare, generalistă. Asta însemnă brandul lui Florin. Mă leagă de Florin o prietenie de mulți ani, care mă onorează. Și tot de mulți ani am o tradiție cu Florin: să sărbătorim în fiecare an Crăciunul la televizor”, a mai spus Negru.

Sursă foto: romaniatv

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre