Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce lux găsesc oaspeții hotelului Simonei Halep. Totul a fost gândit pentru bogați

Ce lux găsesc oaspeții hotelului Simonei Halep. Totul a fost gândit pentru bogați
Primele imagini din interiorul hotelului Simonei Halep din Brașov au „scăpat” în spațiul public, deși sportiva nu ar fi vrut ca lumea să le vadă. Ea le-a impus colaboratorilor să păstreze secretul absolut în ceea ce privește amenajările pe care le face la noul hotel.

Simona Halep a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru marea inaugurare a noului ei hotel din Brașov. Sportiva dă dovadă că se pricepe la afaceri, iar în această nouă investiție a gândit totul pentru bogați. Oaspeții hotelului ce poartă numele și prenumele sportivei vor găsi dotări de lux aici.

Ieri, vedeta a distribuit o imagine din exteriorul hotelului amplasat la doar câteva minute de atracțiile turistice din zonă, cum ar fi Telecabina Kanzel și Pârtia Subteleferic. Până acum, singurele imagini disponibile cu stabilimentul au fost din exterior. Halep le-a cerut colaboratorilor să păstreze discreția și să nu facă publice imagini din interior.

Recepția noului hotel al Simonei Halep este un exemplu de lux (Facebook)

Recepția hotelului, care are sigla inspirată din sportul pe care Halp îl practică cu succes, este dovada eleganței. Designul ales exte un mix între culoarea arului și opulența dată de piatra închisă la culoare de pe peretele din fundal. Deja în hotel au fost aduse plantele care vor înfrumuseța spațiul. Sportiva a dorit să ofere o notă de lux locului și a apelat la una dintre cele mai apreciate firme de amenajări cu plante. Pe lângă orhidee albe și colorate, spațiile hotelului Simona Halep din Brașov sunt decorate cu numeroase plante exotice de mari dimensiuni.

Succes în tenis și în afaceri. S-ar putea alege și cu despăgubiri de milioane

La 33 de ani, Simona Halep a acumulat o avere impresionantă din tenis, reușind să ocupe de două ori prima poziție în clasamentul mondial WTA, între 2017 și 2019. Simona Halep a petrecut un total de 64 de săptămâni pe locul întâi în clasament, ceea ce o plasează pe locul zece în istoria acestui sport în ceea ce privește durata ca lider al circuitului.

Noul hotel din Brașov îi poartă numele și e inspirat din tenis (Instagram)

În plus, prin avocații angajați în SUA, ea cere daune de 10 milioane de dolari de la compania canadiană Quantum Nutrition, care a furnizat fostului său staff, condus de Patrick Mouratoglou, suplimentul Keto MCT contaminat cu roxadustat. Așa cum știți, acest supliment i-a adus lui Halep suspendarea din competiții, sportiva piezând ani prețioși în care putea juca. Un tribunal din New York se va reuni chiar astăzi pentru a analiza cererea făcută de sportivă,  prin care solicită prelungirea termenului în care să notifice companiile pe care le dă în judecată după ce a fost testată pozitiv la Roxadustat.

Hotelurile Simonei Halep au fost gândite pentru bogați

Pe lângă succesul său în tenis, Halep a demonstrat abilități și în afaceri, investind în proiecte profitabile. Ea deține clinici de recuperare și kinetoterapie în Constanța și București, multiple proprietăți imobiliare și hoteluri.

În luna mai, presa a relatat că Halep a vândut hotelul SH din Constanța, construit în 2019, pentru 3 milioane de euro către o companie din Piatra Neamț. Halep a investit și într-un hotel de lux în Mamaia Nord, inaugurat în 2020. Lotus Studios, un aparthotel situat într-o zonă exclusivistă a stațiunii, oferă 20 de spații de cazare, fiecare având o suprafață de 47 mp, cu living, dormitor, bucătărie, baie și balcon.

Simona Halep Hotel din Brașov va fi inaugurat în curând (Instagram)

Investițiile Simonei Halep în Mamaia au venit după ce, în 2017, a cumpărat două hoteluri în Brașov pentru suma de 2 milioane de euro. Unul dintre acestea, Drachenhaus, de patru stele, este situat pe strada Nicolae Bălcescu din centrul istoric al Brașovului, într-o clădire istorică din secolul XIX. Anul acesta, sportiva s-a focusat pe noul hotel din Brașov. La începutul verii, Simona Halep a împărtășit pentru prima dată imagini din timpul lucrărilor, care au transformat clădirea într-o unitate de lux, transformată total, ce poartă acum numele Simona Halep Hotel.

Surse foto / video: Instagram / Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri