Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Halep, mesaj dur după ce s-a aflat cu cine se afișează fostul soț. Blonda a fost prezentă la nunta lor

Simona Halep, mesaj dur după ce s-a aflat cu cine se afișează fostul soț. Blonda a fost prezentă la nunta lor
Toată lumea a fost șocată de divorțul Simonei Halep la fix un an de la cununia civilă,  înainte să mai apuce să facă și cununia religioasă cu Toni Iuruc. Cei doi s-au „luat” în septembrie 2021, iar peste fix un an au semnat, în fața notarului, actele de divorț.

La doi ani după divorț, Toni Iuruc a început să se afișeze cu o blondă sexy și tatuată, care a întors privirile. Având în vedere că blonda a fost la nunta lor, Simona Halep a lansat un mesaj dur în mediul online, după ce a aflat cu cine se afișează fostul ei soț. Acesta și blonda au fost surprinși pe plajă, unde au stat ore în șir, la povești, doar ei doi. Apariția lor împreună a trezit interesul multora, generând speculații cu privire la identitatea femeii.

Toni Iuruc fascinat de o blondă atrăgătoare

Deși nu a existat niciun contact fizic între Toni Iuruc și blonda atrăgătoare cu care a petrecut ore bune pe plajă, el și-a îndreptat toată atenția către ea. Aceasta și-a etalat tatuajele corporale și ținuta îndrăzneață în fața lui de mai multe ori, iar el nu a putut să-și ascundă zâmbetul, potrivit relatărilor din Cancan.

Toni Iuruc a fost surprins în compania unei blonde atrăgătoare, pe plajă (Cancan)

Chiar dacă, în trecut, a fost văzut în compania mai multor femei frumoase în diverse cluburi de lux, Iuruc a plecat singur de fiecare dată. După divorțul de Simona Halep, nu a fost surprins public cu nicio altă parteneră, însă a dat impresia că își explorează opțiunile.

Cine este blonda cu care a fost văzut Toni Iuruc

Conform sursei citate, femeia alături de care Toni Iuruc a fost văzut pe plajă este Nadia, fosta soție a designerului Mihai Popescu, proprietarul cluburilor Fratelli. Este de amintit că petrecerea de după cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc a fost găzduită de clubul Fratelli din Constanța.

Nadia, femeia cu care a ieșit Iuruc la plajă, este soția designerului Mihai popescu, proprietarul cluburilor Fratelli (Instagram)

Iar martorii de la cununie, care urmau să le fie și nași la căsătoria religioasă, erau asociatul lui Mihai Popescu, Dani Caramihai și soția sa. În plus, se știa de atunci că relația dintre Toni Iuruc și Mihai Popescu era atât una de prietenie, cât și de afaceri, având în vedere că fostul soț al Simonei Halep este acționar al restaurantului.

Mai mult decât atât, designerul Mihai Popescu și soția sa, Nadia, au pus capăt unui mariaj de 25 de ani la scurt timp după anunțul despărțirii dintre Simona Halep și Toni Iuruc. De atunci, cei doi foști soți au fost implicați într-o luptă pentru partaj, care include sume de milioane de euro, mai arată aceeași sursă. În urmă cu cinci săptămâni, foștii soți au petrecut o vacanță împreună, în Italia, cu copiii lor.

Simona Halep, mesaj dur în mediul online

În contextul noilor dezvăluiri privind afișarea fostului ei soț cu o femeie care nu era o străină de cuplu și care a fost la nunta ei, Simona Halep a făcut o postare care spune multe. Ea l-a citat pe istoricul Nicolae Iorga: „Cine ți-a făcut o nedreptate nu rămâne cu o datorie față de tine, ci cu o pierdere față de el însuși”.

Amintim că Simona Halep și Toni Iuruc au pus capăt căsătoriei lor în toamna anului 2022, chiar înainte de cununia religioasă. Deși motivele oficiale nu au fost făcute publice, fostul mare portar Rică Răducanu a sugerat că distanța și programul încărcat al jucătoarei de tenis ar fi contribuit semnificativ la eșecul relației lor.

Simona Halep a replicat pe rețelele sociale după ce a aflat cu cine se afișează fostul ei soț (Instagram)

Potrivit apropiaților, gelozia lui Toni Iuruc ar fi jucat și ea un rol major în despărțire. Se spune că acesta nu a putut suporta ideea ca Simona să călătorească singură la turnee cu echipa ei, ceea ce l-ar fi determinat să-i ceară să aleagă între cariera sportivă și mariaj.

Mai mult, după semnarea actelor de divorț, Toni Iuruc a răspuns ironic atunci când a fost întrebat despre motivele despărțirii, făcând aluzie la eliminarea rapidă a Simonei Halep din turul I la US Open. Aceasta a fost singura sa declarație pe acest subiect.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre