Simona Ionescu / Redactor Șef

Fostul soț al Simonei Halep, surprins în compania unei femei. Au stat ore bune

Fostul soț al Simonei Halep, surprins în compania unei femei. Au stat ore bune
Căsătoria Simonei Halep cu un bărbat cu 13 ani mai vârstnic, fără legături cu lumea sportului, a surprins lumea, în 2021. Și mai mare a fost surpriza adusă de anul următor, când cei doi au depus actele de divorț.

La doi ani după divorțul de celebra tenismenă, Toni Iuruc pare că a uitat-o complet pe Simona Halep și, dacă până acum a păstrat discreția, a început să se afișeze. El a fost surprins în compania unei femei, de care s-a bucurat ore bune. Tânăra cu care paparazzi l-au găsit pe plajă e o adevărată „nimfă”, cu tatuaje mari pe corp, blondă, cu părul lung și cu toate atributele unei femei sexy care știe să își pună atuurile în valoare.

Simona Halep a fost căsătorită doar un an cu Toni Iuruc. Cei doi au divorțat în 2022 (Instagram)

După divorțul de Simona Halep, Toni Iuruc pare să-și fi schimbat preferințele în materie de femei. Recent, paparazzi l-au surprins pe milionar în compania unei femei extrem de atrăgătoare, plină de tatuaje, la plajă, unde cei doi s-au bucurat împreună de o zi de relaxare la mare. Chiar dacă nu au existat gesturi tandre între ei, e certă o anumită apropiere, deoarece chiar au fost singuri, fără un grup de prieteni în jur, de exemplu.

Fostul soț al Simonei Halep, surprins în compania unei femei, pe plajă

Amintim că tenismena Simona Halep și omul de afaceri Toni Iuruc au oficializat relația pe 15 septembrie 2021, dar căsnicia lor nu a durat și s-a încheiat mult mai repede decât s-ar fi așteptat mulți. În septembrie 2022, cei doi au semnat actele de divorț, după doar un an de căsătorie. Acum, la doi ani de la separare, Toni Iuruc pare că trăiește viața din plin.

Fostul soț al Simonei Halep a fost surprins pe plajă, în compania unei blonde tatuate (Cancan.ro)

De această dată, paparazii Cancan.ro l-au surprins la plajă pe Toni Iuruc în compania unei blonde, tatuată și atrăgătoare. Cei doi s-au ferit de privirile curioșilor, stând la discuții lungi, pe șezlonguri, semn că se înțeleg bine și se simt confortabil împreună, dar și că au multe să își spună.

Fostul soț al Simonei Halep părea fascinat de companioana sa, în special atunci când aceasta s-a ridicat de pe șezlong, mai arată sursa citată. Femeia, îmbrăcată într-o rochiță neagră foarte scurtă și cu bikinii la vedere, a atras toate privirile, mai ales datorită tatuajelor sale consistente, întinse pe ambele brațe și pe un picior.

Sursa foto: Cancan.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre