Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce nu ați știut niciodată despre Donald Trump. Veți rămâne surprinși ce face fostul președinte al SUA când nimeni nu îl vede

Ce nu ați știut niciodată despre Donald Trump. Veți rămâne surprinși ce face fostul președinte al SUA când nimeni nu îl vede
Donald Trump, al 45-lea președinte al SUA, este un personaj interesant, indiferent de unde îl privești.

De la conferințele sale de presă până la cele mai recente dezlănțuiri de pe Twitter, el face întotdeauna un titlu de primă pagină.

Trump face parte din categoria celor care au obiceiuri ciudate și în timpul nopții. El doarme doar patru ore pe noapte și adoarme în mod obișnuit după ce își termină munca și se trezește întotdeauna înainte de șase dimineața.

Trump a fost curios de mic

Donald Trump s-a luptat cu Vince McMahon în WrestleMania 23

În 2007, Donald Trump a apărut ca invitat la WWE în WrestleMania 23. Donald s-a luptat cu directorul general al WWE, Vince McMahon, în fața a 85.000 de persoane, într-un meci numit „Bătălia miliardarilor”. În 1984, Donald a deschis Trump Plaza Hotel and Casino în Atlantic City, New Jersey, urmat de Trump Castle în 1985.

În cele din urmă, a fost succedat de Trump Taj Mahal în 1990. În prezent, ca un conglomerat privat, Trump Organization deține și investește în domeniul imobiliar rezidențial, în industria ospitalității, în turnuri rezidențiale și în terenuri de golf în mai multe țări.

Alături de părinţii săi Fred C. şi Mary Anne Trump, la Academia Militare din New York

Afacerile lui Donald Trump nu se rezumă doar la imobiliare

Organizația Trump se ocupă și de produse alimentare și băuturi, educație în afaceri și servicii financiare. De asemenea, deține participații în aviația comercială și privată, în turism online, în construcții, în managementul modelelor și în concursuri de frumusețe.

A mers la școala militară

Donald Trump a mers la Kew-Forest School de la grădiniță până în clasa a șaptea. Înființată în 1918, Kew-Forest School este una dintre cele mai vechi școli independente, mixte, pregătitoare de colegiu pentru elevi de la grădiniță până la clasa a 12-a. Trump a fost trimis la Academia Militară din New York în 1959, unde a studiat timp de cinci ani.

Donald Trump, în stânga, alături de fraţii şi surorile sale

Tatăl său l-a trimis acolo pentru că a considerat că tânărul Donald avea nevoie de mai multă disciplină și și concentrare în viața sa. În 1973 și 1976, The New York Times relatase că Donald Trump a absolvit primul din clasa sa la Wharton. Cu toate acestea, a apărut o controversă atunci când s-a constatat că Trump nici măcar nu a intrat în tabloul de onoare al școlii.

Donald a refuzat patru proiecte de student

În timp ce Donald era la facultate, el a primit patru proiecte studențești, mai bine cunoscute sub numele de înrolare obligatorie a persoanelor în forțele armate. Cu toate acestea, Trump le-a refuzat pe toate din cauza afecțiunilor sale medicale, ceea ce a dus la numeroase critici. Pentru a rezolva problemele în 2015, Donald a susținut că avea un pinten osos la picior, deși nu-și amintea care picior fusese afectat.

Fratele său a suferit de alcoolism

Friedrich Trump, bunicul lui Trump, a murit în mijlocul pandemiei de gripă spaniolă din 1918. Această întâmplare nefericită l-a făcut pe Donald Trump să se ridice la înălțimea situației și să o ajute pe mama sa să se ocupe de afacerea lor imobiliară la vârsta de 15 ani.

Trump alături de tatăl său

Donald Trump are două surori și doi frați, respectiv Maryanne Trump Barry, Elizabeth Trump Grau, Robert Trump și Fred Trump Jr. Din păcate, Fred Trump Jr. a murit în urma unui atac de cord la 26 septembrie 1981. Rapoartele au dezvăluit, de asemenea, că Fred Trump Jr. suferea și de alcoolism.

Friptura și pastele sunt mâncarea preferată a lui Donald

Donald a declarat că amintirea fratelui său îi modelează viața până în prezent și a avut o influență extraordinară asupra traseului carierei sale. Acesta este și motivul pentru care Trump nu consumă alcool. Spre deosebire de regretatul său frate, Fred Trump Jr, Donald Trump a declarat într-un interviu că nu a băut alcool în viața mea și că este mândru de asta. Diet Coke sau Diet Pepsi este băutura sa preferată.

Când vine vorba de mâncare, preferatele lui Donald Trump sunt friptura și pastele. În plus, Donald este cunoscut și pentru dragostea sa pentru mâncarea de tip fast-food, cum ar fi McDonald’s și KFC. Fostul președinte al SUA a declarat că ar sări peste micul dejun, dar nu ar renunța la ouă și șuncă sau cereale. Oreos și chipsurile Lay’s rămân gustările sale preferate.

Trump, îndrăgostit de fast food

Nu-i plac strângerile de mână

Un lucru la fel de puțin cunoscut despre Trump este faptul că nu suportă strângerile de mână. El nu atinge telecomenzile televizoarelor și nici nu apasă butoanele liftului cu mâinile goale. Donald Trump a fost dat în judecată de peste 3000 de ori. Escrocherii, drepturi de autor neplătite, afirmații exagerate privind averea netă și rasism sunt câteva dintre procesele intentate împotriva sa.

Un lucru important despre Donald Trump este că strămoșii săi sunt înregistrați încă din anii 1600. Numele său de familie a fost inițial Drumpf și descinde din Germania. Cu toate acestea, tatăl său le-a spus oamenilor că este de origine suedeză după cel de-al Doilea Război Mondial pentru a-și ascunde identitatea. Totuși, lui Trump i se recunosc și meritele: până la vârsta de 27 de ani a deținut peste… 14.000 de apartamente.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre