Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce nu lipsește din dieta lui Meghan Markle. Soția prințului Harry nu-și interzice niciodată acest produs

Ce nu lipsește din dieta lui Meghan Markle. Soția prințului Harry nu-și interzice niciodată acest produs
“Sunt o persoană care nu numai că iubește, dar și apreciază arta și îndemânarea cu care se fac preparatele culinare”, a declarat cu ceva timp în urmă Meghan Meghan pe blogul ei.

Arată spectaculos deși are două nașteri la activi, iar pentru a-și păstra imaginea de femeie fatală, soția lui Harry a apelat la anumite trucuri.

Fiecare zi a lui Meghan începe cu un pahar cu apă caldă și o felie de lămâie, apoi soția prințului Harry mănâncă fulgi de ovăz cu lapte de soia sau migdale, banane și sirop de agave, iar uneori preferă și fructele de acai. Există și surse care susțin că fosta actriță mai consumă și o omletă cu brânză și ierburi proaspete.

Bruneta nu refuză niciodată puiul fript

Meghan nu sare niciodată peste prânz, când optează de cele mai multe ori pentru salate și sushi. Cât privește cina, atunci pe masă se află doar lucruri ușoare. Chiar dacă e foarte atentă la sănătatea și imaginea ei și încearcă să nu consume gluten, nu-și refuză niciodată o porție de chipsuri.

De asemenea, puiul fript este preferatul brunetei în orice ocazie, dar mănâncă cu poftă și fructe de mare. Avocado se spune că e nelipsit din meniul ducesei, iar când stă la hotel consumă mereu ou poșat, dar și quinoa, combinată cu salată. De asemenea, ducesa nu refuză niciodată un tacos cu pesto, pește alb la grătar, ardei și ceapă și a mărturisit că iubește mâncarea mexicană din Baja.

Meghan Markle are mare grijă de imaginea sa

Suc verde în loc de cafea

Sursele spun că Meghan bea foarte des suc verde, obținut din mere, kale, spanac, lămâie și ghimbir, un amestec care-i dă energia de care are nevoie. La capitolul gustări, cele mai bune bune pentru soția lui Harry sunt feliile de măr și untul de arahide.

Dar și morcovii și humusul, precum și budinca din semințe de chia, despre care a mărturisit că o mănâncă săptămânal. Nu există zi fără desert și rare sunt momentele când Meghan nu mănâncă gustosul chec de banane cu ghimbir și ciocolată.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre