Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce obicei ciudat are chef Florin Dumitrescu în fiecare pauză de filmare

Ce obicei ciudat are chef Florin Dumitrescu în fiecare pauză de filmare
Nu are nimic de-a face cu colegii săi. În timp ce Scărlătescu și Bontea se relaxează în pauza de filmări, chef Florin Dumitrescu are un singur gând.

Abia așteaptă să prindă pauza dintre filmări și pune mâna imediat pe telefon. Pe cine sună chef Florin Dumitrescu.

Ce obicei ciudat are chef Florin Dumitrescu în fiecare pauză de filmare

Este atât de îndrăgostit și acum de Cristina, soția sa, încât nu rezistă să nu o sune de fiecare dată când are puțin timp liber. ”Eu vorbesc foarte des cu nevastă-mea. Ne iubim foarte mult, pentru că nu putem sta despărțiți foarte mult unul de altul”, i-a spus Florin Dumitrescu lui Speak.

În ceea ce îi privește pe ceilalți doi colegi, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea (foto), aceștia mai trag câte un pui de somn. Ce-i drept e destul de greu să reziști când filmările se prelungesc până la o oră înaintată…

Dumitrescu ar vrea să mai aibă încă un copil

Florin și Cristina au împreună două fetițe superbe, Ava și Mia, dar în perioada în care Gina Pistol era însărcinată, bucătarul a devenit nostalgic. Și pentru că iubește mult copiii, ar vrea să mai aibă încă unul.

„Mă uit la tine și îmi amintesc de nevastă-mea când era gravidă și parcă aș mai face un copil. Știi cum e, în pandemie ori divorțezi, ori mai faci copil. Eu aleg să mai fac copii!”, i-a mărturisit Florin Dumitrescu Ginei Pistol, când era însărcinată.

Sorin Bontea este căsătorit de peste 25 de ani

Tot un familist convins este și chef Sorin Bontea, care are peste 25 de ani de căsătorie la activ. Dar și doi copii superbi, cu care se înțelege de minune. Bontea e fericit pentru că fiica sa, Miruna, îi calcă pe urme. În ceea ce-l privește pe fiul chef-ului, Iulian, acesta are o altă pasiune. Tânărul face box, dar e fascinat și de karting.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre