Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce pastile îi dă nevasta miliardarului de 89 de ani ca să o lase gravidă?

Ce pastile îi dă nevasta miliardarului de 89 de ani ca să o lase gravidă?
Anunțam pe 3 iulie că miliardarul britanic Bernie Ecclestone (89 de ani) a devenit tată la 89 de ani. Pe 1 iulie, soția sa, Fabiana (43 de ani) a născut în Elveția un băiețel. Acum, miliardarul spune că mai vrea un copil și-l va face pentru că nevasta are grijă de asta.

Ecclestone este căsătorit cu Fabiana Flosi, în vârstă de 43 de ani, din 2012. Brazilianca s-a întâlnit cu fostul director executiv din Formula 1  în 2009, la Marele Premiu al Braziliei, unde viitoarea soție a miliardarului era prezentă în calitatea de vicepreședinte de marketing.

Magnatul mai are trei fete, din căsătorii anterioare. Cea mai în vârstă, Deborah, din prima căsătorie, cu Ivy Bamford, are 65 de ani. Cu a doua soţie, Savica Radici, el are două fete, Tamara şi Petra, de 35, respectiv 31 de ani. Ecclestone are şi cinci nepoţi. Așadar, micuțul Ace are o soră mai mare în vârstă de 65 de ani și niște nepoți cu mult mai mari decât el.

La scurt timp după naștere, Fabiana Flosi a declarat pentru cotidianul elvețian Blick: „Totul a fost foarte uşor. În 25 de minute a venit pe lume. Sper că niciodată nu-şi va exprima interesul cu privire la ceea ce se întâmplă în Formula 1”. Iar tata Bernie a punctat, cu o glumă: „Sper că Ace va învăţa repede să joace table”.

Acum, miliardarul vine cu niște destăinuiri spectaculoase. El a acordat un interviu ziarului The Sun în care spune că nu vrea să se oprească aici și plănuiește să mai aibă un copil cu Fabiana pentru că acum are timp liber pe care îl poate acorda copiilor.

”Acum am mai mult timp liber și sper să mi-l petrec cu copilul meu. Nu știu dacă ne vom opri aici. Probabil că Ace ar trebui să aibă un frățior sau o surioară”, a spus miliardarul de 89 de ani.

În ciuda vârstei, el spune că se simte puternic și vrea să se implice efectiv în creșterea băiețelului. . ”Vreau să fiu prin zonă cât mai mult posibil. Fiicele mele îmi spun că voi trăi 120 de ani. Dar nu e genul de lucru pentru care să-ți faci planuri. Sunt încă activ. Secretul? Nu-l știu. Nu fac lucruri speciale ca să rămân sănătos. Însă îmi păstrez mintea tânără”.

Bernie Ecclestone a insistat că nu ia nimic pentru potență. ”Nu iau Viagra. Fabiana îmi dă niște tablete de vitamina D. Dar nu iau nimic altceva”, a explicat proaspătul tătic.

Fostul pilot de Formula 1, devenit director executiv al circuitului, are o avere estimată la circa 3 miliarde de dolari.

Bebelușul miliardarului Bernie Ecclestone are o soră de 65 de ani

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre