Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce pijamale se poartă în casa regală britanică. Regele Charles și familia dorm pe același tip de saltea

Ce pijamale se poartă în casa regală britanică. Regele Charles și familia dorm pe același tip de saltea
Eleganți de dimineață până seara, membrii familiei regale britanice arată la fel de bine și îmbrăcați în pijamale. Iată ce poartă regele Charles.

Se spune că regretata regină Elisabeta îmbrăca doar pijamale din mătase, în culori pastelate, cu imprimeuri florale sau geometrice, comandate de la aceeași firmă care îi furniza și celebrele mănuși. Pentru ce a optat regele Charles.

De altfel, se spune că Michael Fagan, bărbatul care a pătruns prin efracție în dormitorul monarhului de la Palatul Buckingham cu ani în urmă ar fi spus că își amintește pe Majestatea Sa într-o cămașă de noapte cu imprimeu Liberty

Regele Charles a ales modele discrete

În ceea ce-l privește pe regele Charles, acesta se spune că îmbracă noaptea pijamale din bumbac egiptean, de la aceeași firmă care îi coase și cămășile, Turnbull & Asser. Ca un bărbat care se respectă, el optează pentru dungi și carouri și anunțe de albastru sau gri. De la aceeași firmă s-ar îmbrăca și Barack Obama, dar și… James Bond. Iar suma pentru o pijama depășește 300 de lire sterline.

Pijamale cu animale și stele pentru prințul William și Kate Middleton

Sursele spun că prințului William și soției sa, Kate le plac pijamalele „jucăușe”, din bumbac organic, cu imprimeuri vesele, animale și stele. Asortate cu papuci de casă și halate de baie la fel de colorate. Cât privește prețurile, acestea s-a încadra între 20 și 40 de lire sterline.

Ce pijamale poartă membrii familiei regale britanice

Negru și crem pentru Harry și Meghan

Prințului Harry și lui Meghan Markle le place să doarmă în pijamale cât mai simple și mai elegante, de regulă crem și negru, din mătase. Se aude că aceștia le-ar achiziționa de la firma Lunya, cunoscută pentru haine de noapte de lux. Iar prețurile sunt pe măsură, între 150-250 de lire sterline.

Familia regală doarme pe același tip de saltea

Potrivit informațiilor oferite de ultramaticsleep.com, familia regală doarme pe același tip de saltea în toate casele și palatele lor. E vorba de o saltea groasă de aproape 40 cm, făcută la comandă, cusută manual, realizată de o companie britanică de lenjerie de pat veche de secole. Potrivit unor surse, salteaua se supraîncălzește și conține mult păr de… cal.

Sursă foto: ultramaticsleep.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre