Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce poreclă i-au dat nepoțeii lui Șerban Huidu. Iată cum a reacționat Cârcotașul

Ce poreclă i-au dat nepoțeii lui Șerban Huidu. Iată cum a reacționat Cârcotașul
În perioada în care Giulia și Vlad Huidu au participat la America Express, unchiul Șerban Huidu și-a luat rolul în serios și a avut grijă de nepoții săi, Mikael și Sabina.

Una dintre vedetele cu cele mai vechi ștate a mărturisit că nu e chiar simplu să fii bonă, mai ales că a cam uitat cum e să stai cu cei mici, dar s-a descurcat rezonabil.

Șerban Huidu i-a scos pe cei mici și în oraș, iar odată au fost la un restaurant thailandez, unde a avut mare grijă ca toată lumea să fie mulțumită și cu burtica plină. „Nu mă pot lăuda că am înțeles prea multe din rolul unui babysitter. Și asta fiindcă nu prea am avut mult timp la dispoziție să fiu alături de nepoți. Am avut o perioadă mai complicată în intervalul de timp în care Vlad și Giulia au fost plecați, așa că, copiii au rămas sub supravegherea bunicăi din partea mamei.

„În plus, nepotul meu, Mikael, Mika, cum îl alint, e mare fan al mâncării compuse din burgeri și paste”

N-a fost ceva ușor, fiindcă a trebuit să găsim soluții ca cei mici să poată mânca pe săturate, evitând specificul mâncării restaurantului, unul care implică iuțeala. Și nu toată lumea se împacă cu așa ceva!

Giulia și Vlad au pleca în America Express, în aventura vieții

În plus, nepotul meu, Mikael, Mika, cum îl alint, e mare fan al mâncării compuse din burgeri și paste, așa că am avut de căutat ceva soluții de rezervă, la respectivul restaurant,  ca toată lumea să fie mulțumită. Am ignorat faptul că există o diferență de vârstă între băieții mei, care au acum vârste cuprinse între 14 și 16 ani, și nepoți, care sunt mult mai mici. Și se vede treaba că am cam uitat ce făceam cândva”, a declarat Huidu pentru Cancan.

Cum au ajuns să-l numească cei mici

Din motive doar de ei știute, cei mici i-au găsit unchiului și o poreclă, cel puțin ciudată. Dar el nu se supără pentru că îi adoră pe cei mici. „Îmi spun Junghiul! Nu mă supăr fiindcă am constatat pe propria piele că am o vârstă la care unele lucruri se schimbă mai repede decât te poți aștepta!”, a povestit Cârcotașul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre