Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce pune la cale Camilla. Kate Middleton e noua „prințesă a inimilor” și asta e o problemă pentru Regină

Ce pune la cale Camilla. Kate Middleton e noua „prințesă a inimilor” și asta e o problemă pentru Regină
În timp ce toată familia regală e disperată din cauza stării sănătății regelui, dar și a lui Kate Middleton, regina Camilla ar fi singura care nu ar suferi. Ce pune ceva la cale?

Au apărut din ce în ce mai multe zvonuri referitoare la Camilla. Sursele spun că, deși ar fi îngrijorată de starea regelui Charles, dar nu și de a lui Kate Middleton și ar face orice ca să rămână regină. Ceea ce și-a dorit de când l-a despărțit pe Charles de prințesa Diana.

În plus, relația dintre Camilla și Kate nu ar fi deloc una bună, așa cum vrea regina să arate. Și totul din cauza unui gest făcut înainte de înmormântarea reginei Elisabeta, iar din acel moment Kate și-ar fi schimbat total atitudinea.

Se crede că regina i-ar fi supărat atunci pe William și soția lui pentru că a decis cine va participa la înmormântarea Suveranei și va lăsa pe dinafară mulți dintre prietenii acesteia.

Camilla și Kate ar avea o relație rece

Kate și William nu au făcut reverența în fața Camillei

Prințul și prințesa s-au revoltat chiar în timpul încoronării Camillei și nu au făcut o reverență în timp ca aceasta traversa Catedrala. Acest lucru ar fi făcut-o pe Camilla să se înfurie îngrozitor, iar apropiații se întreabă când va veni momentul în care va ieși la lumină adevărata ei față.

A obținut ceea ce și-a dorit și anume ca Charles să devină rege și ea regină, iar acum ar încerca să facă orice pentru a-și păstra poziția. Există și zvonuri potrivit cărora atunci când s-a aflat de boala regelui, s-ar fi propus ca acesta să abdice, tocmai pentru ca soția acestuia să nu ajungă pe tron.

Camilla vrea să-i calce pe urme reginei Elisabeta

Camilla vrea ca Charles să rămână pe tron până la sfârșitul vieții

Doar că aceasta s-ar fi opus categoric și i-ar fi spus lui Charles să păstreze coroana până în ultima zi a vieții. Iar acum Camilla face tot ce poate ca să-i țină acestuia locul, preluând multe din îndatoririle regale. În speranța că îi va face pe britanici să uite cum i l-a furat pe Charles prințesei Diana. Dar acest lucru nu se va șterge din sufletul celor care au iubit-o pe prințesa inimilor…

Surse apropiate familiei regale afirmă că actuala regină vrea să-i calce pe urme reginei Elisabeta și nu e dispusă absolut deloc să cedeze locul lui William și Kate. Au apărut chiar și supoziții potrivit cărora nu ar fi deloc întâmplător că Charles și Kate s-au îmbolnăvit în același timp…

Sursă foto: Vanity Fair

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre