Kate Middleton, cel mai bine păzit secret la Casa Regală Britanică. A apărut prima imagine după operație

Kate Middleton, cel mai bine păzit secret la Casa Regală Britanică. A apărut prima imagine după operație
Suntem obișnuiți să citim în presă informații „pe surse” de la „apropiați ai Palatului” despre membrii familiei regale britanice. Întreaga lume e curioasă de ce se întâmplă în cea mai veche monarhie funcțională din lume.

După operația suferită la mijlocul lunii ianuarie, Kate Middleton a devenit cel mai bine păzit secret la Casa Regală Britanică. Acum abia a apărut prima imagine  cu viitoarea regină, însă informațiile despre starea ei și, mai ales, despre cauza intervenției chirurgicale, nu există. Niciun intern, niciun angajat nu a îndrăznit să divulge informații care, cel puțin în cercul intim de angajați se cunosc.

Kate Middleton a fost operată în data de 17 ianuarie, suferind, așa cum a anunțat Palatul, „o operație abdominală planificată”. O zi mai târziu s-a comunicat că aceasta este bine. Ulterior, Palatul Kensington a transmis că soția Prințul William  va reveni la angajamentele regale după Paşte. Deși a trecut mai mult de o lună și jumătate de la intervenție, nu s-a aflat nimic despre cauza intervenției, dacă prințesa suferă de vreo boală sau ce a stat la baza iminentei operații.

Prima imagine cu Kate Middleton, cel mai bine păzit secret la Casa Regală

Prințesa de Wales, Kate Middleton, nu a mai fost văzută de la finalul anului trecut. După câteva zile de recuperare în urma operației, prințesa s-a întors acasă de la clinica din Londra, iar de atunci nu au mai fost oferite detalii suplimentare despre starea de sănătate ei, decât că se simte bine și se recuperează. Și, cum spuneam, nici „pe surse” nu s-au scurs informații.

Mama lui Kate Middleton a scos-o pe fiica sa la o plimbare, cu mașina (Sursa foto: TMZ.com)

Palatul Kensington a precizat într-un comunicat oficial că prințesa se simte bine după externare, că se recuperează și că în următoarea perioadă nu va mai avea angajamente publice. Paparazzi au reușit totuși să o fotografieze pe prințesa de Wales.

După luni de absență, Kate Middleton a fost surprinsă pentru prima dată săptămâna aceasta, făcând o plimbare cu mașina în jurul castelului Windsor. La volan se afla mama sa, Carole, în timp ce Kate ocupa locul de lângă șofer. Mama viitoarei regine conduce un Audi. În timpul plimbării nu a fost sesizată prezența personalului de securitate. Kate purta o pereche de ochelari de soare negri și avea părul desfăcut. Imaginile publicate de TMZ au fost surprinse în apropiere de Castelul Windsor.

Sursa foto: TMZ.com, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre