Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce rană a suferit principesa Sofia a României în accidentul de la Corbeanca

Ce rană a suferit principesa Sofia a României în accidentul de la Corbeanca
După ce a pierdut o persoană importantă, Familia Regală a României a avut parte de o altă mare problemă. Principesa Sofia a avut un accident.

Evenimentul neplăcut a avut loc ieri în jurul orei 15.00 și s-a produs pe raza localității Otopeni. În accident au fost implicate trei mașini, iar una dintre acestea a fost condusă de principesa Sofia a României.

Principesa Sofia a României, implicată în accident

Polițiștii au testat șoferii cu aparatul etilotest

Ajunși la fața locului, polițiștii rutieri de la Otopeni și ai Serviciului Rutier Ilfov i-au testat pe șoferi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Se pare că accidentul a fost produs de manevra unui șofer care a vrut să intre pe drumul principal de pe o stradă laterală și nu s-a asigurat. Medicii sosiți au evaluat toate persoanele implicate în accident, dar nimeni nu a fost transportat la spital. Principesa a fost însă rănită la mână.

Locul unde a avut loc accidentul în care a fost implicată principesa Sofia

Principesa Sofia arată fantastic de când a revenit în România

Pe 12 mai, Principesa Sofia a reprezentat-o pe Majestatea Sa Custodele Coroanei la recepția de sărbătorire a Încoronării Majestății Sale Regele Charles a III-a, eveniment care a fost organizat de Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord la București.

Principesele României: Principesa Margareta, Principesa Elena (mama renegatului Nicolae), Principesa Sofia si Principesa Maria

Fotograf profesionist, aceasta a devenit cunoscută publicului român grație expozițiilor sale de artă. Dacă în trecut aceasta părea să aibă probleme cu kilogramele în plus, de când s-a stabilit în România, s-a schimbat radical. Fiica regelui Mihai I a adoptat un stil de viață sănătos, a slăbit foarte mult și pare că a întinerit. Sofia s-a născut la Palatul Tatoi din Atena, Grecia, iar nașa de botez a fost regina Sofia a Spaniei, verișoara primară a regelui Mihai I.

Casa Regală a României a pierdut cel mai prețios angajat

Pe 15 mai, Casa Regală a României a postat și un mesaj tulburător, în care și-a exprimat regretul pentru pierderea celui nai prețios angajat. Dan Bădic a fost un apropiat al regelui Mihai I, pe care l-a ajutat necondiționat și i-a fost loial în toate momentele vieții.

„Familia Regală a aflat cu nespusă tristețe vestea trecerii la Domnul a arhitectului Dan Bădic, unul dintre cei mai fideli și mai de încredere oameni care au stat alături de Regele Mihai și de Regina Ana, de întreaga Familie Regală, în ultimele trei decenii.

„Timp de un deceniu a fost apropiat al Principesei Sofia reginei Ana și Principesei moștenitoare”

Foarte la începutul anilor 1990, Dan Bădic a fost printre primii români care s-au pus cu devotament și generozitate în slujba Regelui Mihai, fiind în toate împrejurările la dispoziția suveranului, de la chestiuni de secretariat și logistică, până la complicatele și anevoioasele organizări ale vizitelor Familiei Regale în țară.

Pentru mai bine de un deceniu, el a fost mereu alături de Principesa Sofia, ca și de Regina Ana și de Principesa Moștenitoare, în zeci de orașe, comune, sate sau mânăstiri pe care Familia Regală le-a vizitat în acei ani.

Dan Bădic i-a slujit cu devotament regelui Mihai I

 „A rămas pentru regele Mihai același om de nădejde până la trecerea la cele veșnice a Suveranului”

Începând cu anul 2001, Dan Bădic a fost directorul Casei Majestății Sale, atunci când Palatul Elisabeta a redevenit reședință regală. El a ocupat această poziție mai bine de un deceniu și, apoi, a rămas pentru Regele Mihai același om de nădejde, în Elveția, până la trecerea la cele veșnice a suveranului.

Majestatea Sa Custodele Coroanei transmite condoleanțe și adânca sa compasiune soției și fiicei arhitectului Dan Bădic! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis Familia Regală.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre