Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce rochie de mireasă a ales iubita lui George Simion. Nici un efort nu e prea mare pentru politician

Ce rochie de mireasă a ales iubita lui George Simion. Nici un efort nu e prea mare pentru politician
George Simion și iubita sa numără zilele până când vor deveni soț și soție. Pregătirile sunt în toi, iar politicianul a dat detalii despre rochița de mireasă.

Pentru nunta lui, George Simion nu face rabat de la nimic și se asigură că va fi un moment de neuitat.

Ce rochie de mireasă a ales iubita lui George Simion. Nici un efort nu e prea mare pentru politician

Conștientă că toți ochii invitaților vor fi ațintiți asupra ei, iubita lui George Simion vrea să aibă o rochie de mireasă cu totul și cu totul deosebită, care să-i scoată în evidență trupul perfect. Și pentru că nunta va fi una tradițională și rochia se va încadra în temă.

„Voi purta o rochie. Nu o să fie de prinţesă, sirenă, e o rochie pe care mi-am dorit-o, făcută la comandă, cu influență tradițională, din voal, e o rochie foarte frumoasă. Nu e o rochie stil tradiţional complet, este adaptată. (…) Pot să îţi spun două cuvinte şi cele mai importante, este pur si simplu un vis, un vis devenit realitate. Este frumos, foarte plăcut sa stai cu oamenii, să gestionezi ce se întâmpla. E cel mai frumos să o faci cum vrei tu.

E o nuntă mai mult decât mi-aş fi imaginat într-adevăr, dar e ce îmi doresc acum. O să văd atâţia oameni care ne iubesc, mai mult pe George, dar atâţia care o să fie alături de noi, să ne distrăm, să petrecem, să cântăm. O să avem artiști foarte mulţi, o să fie frumos, cu siguranţă o să vă placă”, a declarat Ilinca Munteanu pentru RTV.

Accesul la eveniment se va face pe bază de brățară

Așa cum a declarat George Simion, toți invitații vor purta la mână o brățară ca să intre în resortul de lux închiriat pentru cel mai frumos eveniment din viața lui. Cei doi viitori soți vor primi binecuvântarea divină de la IPS Teodosie și până acum au anunțat că vor veni peste 10.000 de invitați. Pentru cununia religioasă s-a construit în aceste zile la Oveselu, Măriuca și o frumoasă bisericuță din lemn.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre