Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce s-a ales de actorul care l-a interpretat pe Ragnar Lothbrok din serialul fenomen „Vikings”. Fanele își fac tatuaje cu chipul lui

Ce s-a ales de actorul care l-a interpretat pe Ragnar Lothbrok din serialul fenomen „Vikings”. Fanele își fac tatuaje cu chipul lui
Travis Fimmel, actorul care l-a interpretat pe celebrul Ragnar Lothbrok din serialul fenomen „Vikings”, a cunoscut celebritatea odată cu rolul. La ani distanță de la plecarea din serial, Fimmel nu a renunțat la pletele care l-au consacrat. Iată ce spune despre fanele care își fac tatuaje cu chipul lui.

Serialul „Vikings”, lansat în 2013, a reprezentat un adevărat fenomen la vremea respectivă. Milioane de fani au privit cu sufletul la gură aventurile lui Ragnar Lothbrok, interpretat de actorul australian Travis Fimmel. Acesta s-a retras din distribuția dramei istorice în 2017, dar fanii serialului au speriat mereu într-o revenire.

La peste șapte ani de când și-a încheiat rolul ca Ragnar Lothbrok, Fimmel are în continuare proiecte, jucând în mai multe producții australiene. Cel mai recent, l-a interpretat pe Lyle, tatăl vitreg simplu și bine intenționat, dar cu o moralitate discutabilă, în adaptarea din 2024 a romanului australian „Boy Swallows Universe” de pe Netflix, iar mai târziu în acest an, va reveni în rolul lui James Cormack, un detectiv chinuit de dispariția fratelui său, în serialul polițist „Black Snow”.

Fanii își fac tatuaje cu chipul lui 

Fimmel e obișnuit cu faima pe care i-a adus-o personajul Ragnar, însă și-a manifestat îngrijorarea față de un obicei pe care l-a observat în rândul fanilor din întreaga lume. Într-un interviu recent, Fimmel a vorbit despre cei ce aleg să își realizeze tatuaje cu chipul lui. Actorul a recunoscut că se întâmplă foarte des, dar este de fiecare dată șocat. 

 

@ozzymanreviews Go check out me full interview with the legend Travis Fimmel! @Travla Beer #ozzymanreviews #travla #ragnar #travisfimmel #aussie ♬ original sound – Ozzy Man Reviews

„Se întâmplă atât de des și sunt gen ‘ce naiba a fost în capul tău? Adică, legendar, dar dacă se dovedește că sunt un criminal sau mai știu eu ce? Nu mai poți să scapi de el (n.r. de tatuaj)’”, a spus, râzând, actorul. 

Nu a renunțat la barbă și păr lung

În ceea ce privește aspectul fizic, Fimmel, care are 45 de ani, nu a renunțat nici azi la barbă și la părul lung, fiind la fel de charismatic ca atunci când juca în serial. În ceea ce privește viața personală, interpretul lui Ragnar se pare că nu este căsătorit. 

Cu toate acestea, nu se cunosc alte detalii, căci actorul a fost mereu discret în această privință și nu a confirmat vreo relație de-a lungul timpului. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri