Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce s-a ales de mașinile luxoase ale lui Dan Diaconescu. Cu ce se plimbă acum fostul patron al OTV

Ce s-a ales de mașinile luxoase ale lui Dan Diaconescu. Cu ce se plimbă acum fostul patron al OTV
A început să facă televiziune într-o „garsonieră” la Piața Romană și a ajuns să fie unul dintre cei mai bogați jurnaliști. Ce s-a întâmplat cu superbele mașini ale lui Diaconescu.

Dan Diaconescu a stârnit invidia multor români cu mașinile lui spectaculoase. Iată și din ce automobil a fost văzut coborât recent fostul patron al OTV.

Anul trecut încă se mai plimba cu un spectaculos Maybach S, acum însă jurnaliștii de la Mediaflux l-au filmat când alimenta un automobil mult sub nivelul lui. Un Audi A3, despre care gurile rele spun că n-ar costa mai mult de 3000 de euro. În garajul lui Diaconescu au stat cuminți însă mașini de super fițe. De la un Mercedes SLK, un Rolls-Royce Phantom, un Rolls-Royce Drophead, un Bentley Flying Spur sau un Lincoln Navigator. Cărora li s-au alăturat un Porsche Cayenne şi un superb Infinity Q 45.

Cu ce mașină se plimbă acum Dan Diaconescu

Roll Royce-ul i-a fost vandalizat

În 2010, Diaconescu a avut parte de un moment neplăcut, când Rolls Royce-ul său de doar… 400.000 de euro a fost vandalizată. Jurnalistul și-a găsit dimineață mașina luxoasă pictată în culorile tricolorului, cu mesajul: „Trăiască Partidul Popular”. Adică exact partidul unde acesta a fost președinte. Diaconescu a fost pus la cheltuieli fiind obligat să-și ducă mașina la vopsit.

Diaconescu a băgat mâna adânc în buzunar pentru a-și repara mașina

Importantă colecție de case

În afară de vila din cartierul Primăverii, unde locuiește alături de familie, Dan Diaconescu a avut și o impresionantă colecție de case. În anul 2010, averea lui Dan Diaconescu a fost estimată la valoarea de 33.000.000 de euro, din care 17 milioane de euro valorau cele șase imobile. Potrivit informațiilor oferite de Libertatea, jurnalistul a avut un bloc în Băneasa, construit în 2009 unde ar fi urmat să fie sediul OTV, dar între timp s-a răzgândit.

Casele lui Dan Diaconescu. Sursă foto: Libertatea

Construcția valora 2.700.000 de euro. De asemenea, Diaconescu avea un apartament în valoare de 600.000 de euro la Mamaia, la etajul 1 al unei vile duplex. Precum și o casă de vacanță la Sinaia, care a fost estimată la valoarea de 300.000 de euro. Se spunea că acest loc ar fi fost vizitat des de iubita acestuia și fiica lor.

Vila în care locuiește în prezent costă 1.500.000 de euro

Superba vilă în care Diaconescu locuiește acum se află în cartierul Primăverii și a fost estimată la suma de 1.500.000 de euro. Fostul patron al PTV se spunea că mai are un iaht de 2.000.000 de euro, dar și două elicoptere, e vorba de un Puma și un Cessna care, declara cu ani în urmă, le-ar fi achiziționat pentru televiziune.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre