Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce s-a hotărât Dana Roba să facă pentru a uita că a fost la un pas de moarte. Fanii sunt șocați

Ce s-a hotărât Dana Roba să facă pentru a uita că a fost la un pas de moarte. Fanii sunt șocați
Chiar dacă a trecut prin cele mai cumplite momente, Dana Roba rămâne o femeie puternică și vrea să uite de tot ce a fost rău și să-și continue viața. Are nevoie însă de o schimbare radicală.

Make-up artistul le-a spus fanilor că vrea să scape de toate amintirile dureroase, așa că s-a gândit să doneze câteva lucruri din casă cât mai repede.

Dana Roba vrea să elimine cât mai repede tot ceea ce ar putea să-i amintească că a fost la doar un pas de moarte. Pentru început, ea a început cu dormitorul și vrea să înlocuiască mobila cât mai repede cu putință. În acest scop, le-a spus fanilor că s-a gândit să doneze patul și dulapul din dormitor, obiecte foarte scumpe, care valorează, spune femeia, aproape 7500 de lei. Cine le dorește, le va primi gratuit de la Dana Roba.

A rămas fără gust și fără miros

După ce a fost mutilată de fostul soț, Dana Roba a rămas, din nefericire, fără gust și fără miros pentru totdeauna, De când a fost internată în spital și până în acest moment, Dana a slăbit 15 kilograme, pentru că mănâncă foarte puțin. „(…) îi mulțumesc Lui Dumnezeu că după multe resuscitări în timpul operației, și două zile de comă , încă sunt în viața. Iar cu părere de rău, vă spun că am rămas fără gust și fără miros pentru tot restul vieții.

Momentan nu pot să îmi pun batic pe cap, pentru că mă ustură operațiile, dar când se vor vindecă, îl voi pune iar cu cea mai mare bucurie. Partea stânga a capului îmi este amorțită… (…) Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că a fost cu mine, în cea mai grea încercare a vieții mele. El a luptat pentru mine, și mi-a dat viața. M-a întors acasă, în brațele fetițelor mele.”, a spus Dana Roba cu ceva timp în urmă.

Dana Roba se reface după ce a fost mutilată de fostul soț

„Nu mă interesează că are sau că nu are bani

După toată nenorocirea prin care a trecut, Dana Roba spune că îi va cere fostului soț și despăgubiri materiale, care se ridică la valoarea de 200.000 de euro. ”La finalul procesului voi cere. El îmi va plăti despăgubiri materiale și morale în valoare de 200.000 de euro.

Nu mă interesează că are sau că nu are bani. Eu am capul crăpat, mâinile în gips până la cot și dureri mari de picioare. Mi-a dat cu ciocanul, dar eu n-am luat 8 ciocane, am luat de fapt vreo 30 de ciocane. Prima oară a zis că m-a lovit de trei ori cu ciocanul, apoi, s-a sucit, dar eu, în total, am luat cel puțin 30 de ciocane.

„Măcar de nu-mi lua banii din casă, cei 30.000 de euro, acum aveam bani să mă tratez…”

Când m-am internat de urgență, medicii m-au operat la cap, acolo erau problemele grave, dar mă doare foarte rău și piciorul, este negru de la lovituri, mi-a distrus tendoanele cu ciocanul, trebuie să fac un RMN, mă costă în jur de 1.400 de lei.

Măcar de nu-mi lua banii din casă, cei 30.000 de euro, acum aveam bani ca să mă tratez, nu trebuia să mai rog oamenii să-mi trimită bani în cont, să mă ajute pentru cele trei operații, care costă în jur de 10.000 de euro.”, a declarat, recent, Dana Roba.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre