Simona Ionescu / Redactor Șef

 Ce s-a întâmplat la Paris cu fiica cea mare a lui Ilie Năstase și Amaliei

 Ce s-a întâmplat la Paris cu fiica cea mare a lui Ilie Năstase și Amaliei
Ilie Năstase nu poate fi decât mândru de fiica sa cea mare pe care o are din relația cu fosta sa soție româncă, Amalia. Mutată la Paris, pentru studii, Alessia tocmai a împlinit 20 de ani.

De la Paris, fiica cea mare a Amaliei și a lui Ilie Năstase arată cum petrece momentul ei aniversare. Tocmai a împlinit 20 de ani. Cu ocazia aniversării sale, tânăra a avut parte de toată emoția celor dragi, care i-au transmis mesaje cu adevărat speciale. Mama ei, Amalia Năstase, a postat un mesaj plin de emoții pe rețelele de socializare.

„20 de ani este vârsta la care totul e magic, e iubire, e bucurie și fericire. Să le ai pe toate în viața ta și să știi că te iubim enorm, Alessia Năstase! La mulți ani!”, a scris fosta soție a lui Ilie Năstase în mesajul care a însoțit filmulețul de pe Instagram. „Te iubesc”, a fost răspunsul Alessiei Năstase.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amalia Nastase (@amalianastase)

Amalia Năstase a împărtășit, în urmă cu doi ani, momentul în care fiica sa cea mare a primit o bursă de studii la Școala de Design Parsons din Paris, specializarea Fine Arts. Alessia s-a mutat în Franța pentru a urma studiile. „Pe tata l-am sunat și i-am spus că am intrat. Era foarte fericit, mai ales când a aflat că am și bursă. Nu știa ce să zică. Era șocat. Mai ales că, nu era vorba despre el, dar avea de-a face cu tenisul și s-a emoționat”, spunea Alessia Năstase în 2021, potrivit Unica.ro.

Ilie Năstase e foarte mândru de fetele lui

Fostul tenismen Ilie Năstase s-a declarat mândru de fiicele sale, Alessia și Emma, pe care le are din căsnicia cu Amalia Năstase. „Cum să mă simt altfel decât mândru de fetele mele! Alessia desenează de la vârsta de 3-4 ani. Eu am făcut ce a vrut ea. Nu am îndrumat-o către tenis. Când era mică, venea un profesor de două ori pe săptămână și făceau amândouă desen, însă celei mici nu-i plăcea. Ea e cu fotbalul acum, joacă în echipa școlii.

Nu am emoții legat de cum se va descurca într-o țară străină, pentru că este o fată inteligentă, descurcăreață, plus că acolo avem prieteni. Deci nu este singură. Mama ei s-a ocupat de treaba asta, eu nici financiar nu pot spune că mă ocup, pentru ca ea are bursă, deci nu are prea mare nevoie de mine”, a spus Ilie Năstase, acum doi ani.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre