Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce se „ascunde” în biroul rustic de acasă al prințului Harry. O fotografie spune totul despre relația cu familia regală

Ce se „ascunde” în biroul rustic de acasă al prințului Harry. O fotografie spune totul despre relația cu familia regală
În documentarul Heart of Invictus, prințul Harry le-a oferit fanilor o privire în biroul rustic de acasă. Toată lumea a rămas uimită.

Curiozitatea fanilor prințului Harry a fost satisfăcută. Iată ce lucruri se găsesc în biroul rustic de acasă al fiului regelui Charles.

O sticlă uriașă cu apă 

De la un pat de lux pentru câini, la telescop și până la un poster cu „California anthem”, Prințul Harry a oferit fanilor o privire rară asupra vieții sale cu Meghan Markle în noul său documentar, lansat recent. Fanii au fost bucuroși să vadă planta statement, un covor gigantic de iută și, în mod surprinzător, un set de fotografii de familie pe biroul său. În stilul californian, fanii au descoperit în biroul lui Harry o sticlă uriașă cu apă și un laptop Apple, toate pe o masă rustică…

Ursul, la loc de cinste, pe șemineu

Pe șemineul rustic din spatele prințului Harry se află un portret pe care fanii ducelui și ducesei de Sussex l-au mai văzut. În septembrie 2020, la doar câteva luni după ce cuplul și-a început noua viață în Montecito, imprimeul înrămat intitulat „Te iubesc, California” și-a făcut prima apariție în timp ce ducesa de Sussex s-a alăturat unei întâlniri Zoom pentru a-și lansa colecția Smart Set, care s-a vândut cu succes.

La aproape trei ani de atunci, imprimeul, care prezintă un urs ținând un banner al Californiei – încă este la loc de cinste, sprijinit pe șemineu. Titlul lucrării este imnul statului ei natal din SUA.

Telescopul, o nouă achiziție în biroul lui Harry și Meghan

Peisajul este întregit de un telescop, aparent o nouă achiziție, iar cârcotașii spun că Harry și Meghan ar putea oricând să se angajeze într-un loc de unde să observe stelele. Este vorba de un telescop auriu, așezat pe picioare din lemn, așezat în colțul camerei, poziționat perfect lângă o fereastră.

Prințul Harry și biroul său rustic

Având în vedere că unul dintre primele cuvinte ale fiului prințului Harry, Archie, a fost „hidratează-te”, este logic ca ducele de Sussex să aibă o sticlă mare de apă pe birou. Cocoțate pe marginea biroului extins se află nu una, ci două sticle înalte de sticlă cu capacul oscilant.

Fotografii de familie

Piesa centrală a camerei, masa mare și rustică pe care prințul Harry își așează laptopul Apple, a apărut deja frecvent în interviurile înregistrate în casa cuplului.

Cu picioare răsucite elegante și un aspect învechit, masa de sufragerie este folosită ca birou de către cuplu și este suficient de lungă pentru a-i așeza confortabil atât pe duce, cât și pe ducesă, în cazul în care aceștia doresc să stea unul lângă altul în timp ce lucrează. Deși Harry are o relație tensionată cu familia sa, sursele spun că pe biroul său sunt câteva fotografii de familie. Sau poate să fie ale lui Harry cu Meghan și copiii?

Pat de lux pentru câini, găini salvate

Lux au și cățeii cuplului, care au la dispoziție un pat de lux. Cuplul împarte case cu Mia și Guy, și un superb labrador negru. „Între cei trei, ei se încarcă în jurul valorii de urmărirea veverițelor și de a provoca tot felul de probleme pentru noi în fiecare zi. Dar sunt, de asemenea, câini de sprijin emoțional, emoțional 100% atunci când se comportă”, a declarat Harry la premiile WellChild în 2022. De asemenea, cuplul a salvat găini de la ferme pe care le cresc cu drag.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre