Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce se întâmplă cu prințesa Kate, revenită acasă după două săptămâni. Casa Regală a făcut anunțul

Ce se întâmplă cu prințesa Kate, revenită acasă după două săptămâni. Casa Regală a făcut anunțul
Întreg mapamondul a așteptat cu sufletul la gură vești despre prințesa ajunsă în spital. Deși au trecut două săptămâni de la operație, secretul e păstrat cu strășnicie și nu se știe exact pentru ce a fost nevoie de intervenția chirurgicală.

Kate Middleton s-a întors, luni, acasă, după 14 zile de spitalizare în urma unei operații în zona abdominală, pe care a făcut-o la The London Clinic, un spital privat care oferă servicii medicale și de cazare de lux. Tot acolo e internat și socrul ei, Regele Charles, operat pentru prostata mărită. De altfel, vineri, înainte de operația sa, acesta și-a vizitat nora, în  camera ei de spital.

Kate Middleton s-a externat, luni, după două săptămâni de la internare pentru o operație în zona abdominală (Sursa foto: Instagram)

Oficialii Casei Regale au anunțat că după operație Prințesa de Wales „face progrese bune” în timp ce își continuă recuperarea la Windsor. Având în vedere intervenția, Prințesa de Wales va sta departe de angajamentele publice până după Paște. Palatul Kensington a făcut publică următoarea declarație: „Prințesa de Wales s-a întors acasă la Windsor pentru a-și continua recuperarea după operație. Ea face progrese bune.

Anunțul Palatului Kensington a fost lansat în momentul în care prințesa a părăsit spitalul (Sursa foto: Instagram)

Prințul și Prințesa doresc să mulțumească întregii echipe de la The London Clinic, în special personalului medical dedicat, pentru îngrijirea pe care au oferit-o. Familia Wales continuă să fie recunoscătoare pentru urările de bine pe care le-au primit din întreaga lume”.

Regele rămâne internat în spital

Între timp, regele a petrecut a treia noapte în spital după ce a suferit o procedură pentru o prostată mărită. Regele Charles a fost deja vizitat de patru ori de soția sa, Regina Camilla.

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a declarat că regele a mers la spital pentru un tratament „programat”. „Majestatea Sa ar dori să mulțumească tuturor celor care și-au trimis urările de bine în ultima săptămână și este încântat să afle că diagnosticul său are un impact pozitiv asupra conștientizării sănătății publice”, au mai transmis reprezentanții de presă ai Casei Regale britanice. Nu se știe cât timp va petrece Charles în spital.

Regele a sosit la Londra din Norfolk joia trecută, pregătit pentru procedura recomandată în urma diagnosticului cu această afecțiune benignă primit pe 17 ianuarie. El se afla la Birkhall, Aberdeenshire și a mers la un control deoarece avea simptome. Apoi a decis să împărtășească vestea pentru a încuraja alți bărbați să se verifice, arată Daily Mail.

Sursa foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre