Simona Ionescu / Redactor Șef

Regele Charles, generos cu angajații de Crăciun. Ce cadouri ciudate le face Suveranul

Regele Charles, generos cu angajații de Crăciun. Ce cadouri ciudate le face Suveranul
Păstrând tradiția mamei sale, regretata regină Elisabeta, Charles le face cadouri angajaților. Iată la ce s-a gândit Suveranul.

Un fost angajat al regelui Charles a dezvăluit cadourile ciudate pe care le face personalului de Crăciun.

De-a lungul anilor, foști membri ai personalului familiei regale britanice au vorbit despre ceea ce se întâmplă în spatele ușilor închise. Grant Harrold, un fost majordom al regelui Carol timp de șapte ani, a vorbit recent despre tradițiile de Crăciun neașteptate ale suveranului. Potrivit lui Harrold, Charles are tradiția de a lăsa mici cadouri în dulapurile angajaților săi pe parcursul sărbătorilor, spune Mirror.

Conservă de somon

„Odată a lăsat o conservă de somon, iar într-un an am primit un polizor de sare și piper învelit într-o panglică. (…) Probabil că i se dăduse un coș de cumpărături… Mi s-a părut atât de bizar, pentru că nu te aștepți la aceste lucruri mici. Arată că au acea latură amuzantă și practică”, a spus Harrold. Bărbatul, care a lucrat pentru Charles din 2004 până în 2011 a adăugat că regele mai lăsa cadouri în locurile unde angajații săi primeau de obicei corespondența.

Felicitările de Crăciun ale regelui Charles și regina Camilla

Nu lipsesc felicitările de Crăciun

Pe lângă daruri, Harrold a mai adăugat că membrilor personalului li se trimit întotdeauna felicitări de Crăciun emblematice. „De Crăciun, primeam întotdeauna celebra felicitare de Crăciun. Înainte de a fi căsătorit cu actuala regină Camilla, îmi amintesc că am primit felicitări de Crăciun de la el, William și Harry și care au fost întotdeauna speciale”, a mai spus fostul majordom.

Felicitările regale de Crăciun din acest an au fost deja dezvăluite la începutul acestei luni. Charles și Camilla, de exemplu, au ales un portret frumos de la încoronarea lor din 6 mai, potrivit People. ”Vă doresc un Crăciun și un An Nou foarte fericiți”, au ales să scrie Charles și Camilla.

Ce felicitări au trimis William și Kate

Prințul William și Kate Middleton au împărtășit, de asemenea, felicitările de sărbători cam în aceeași perioadă. În fotografia alb-negru, William și Kate sunt însoțiți de copiii lor, prințul George, în vârstă de 10 ani, prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, și prințul Louis, în vârstă de 5 ani. Întreaga familie poartă cămăși albe cu nasturi asortate, iar William și George pantaloni negri, Middleton și Charlotte blugi, iar Louis pantaloni scurți negri.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre