Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce se întâmplă cu „pufarina” lui Cabral. Prezentatorul a povestit despre relația pe care o are

Ce se întâmplă cu „pufarina” lui Cabral. Prezentatorul a povestit despre relația pe care o are
De trei ani, fiica cea mare a lui Cabal a plecat la studii în străinătate, iar vedeta e în culmea fericirii. Deși nu-i e ușor deloc.

Cum se descurcă tânăra și, după cum spune Cabral, se descurcă bine financiar, dar în același timp merge și la cursuri la facultate.

Când vine vorba de familie, Cabral are ochii plini de lacrimi, pentru că ar face orice pentru cei trei copii ai săi. Fiicei celei mari, care acum e la studii în Olanda, la Științele Comunicării,  îi spune „pitica” sau „pufarina” și a renunțat să primească bani de la familie, preferând să se descurce singură. Un lucru de care tatăl e tare mândru. Cabral și-a luat ceilalți copii, pe frumoasa sa soție, Andreea Ibacka și au plecat în Olanda să-și vadă frumusețe de fată.

„E stabilită acolo, și-a luat drumul străinătății”

Inoke face 21 de ani. Este, era studentă la Științele Comunicării. Acum se gândește dacă merge mai departe sau dacă ia o pauză și reia după aceea. Și-a găsit un loc de muncă foarte frumos, e afară, e plecată în Olanda. E foarte bine. Știi cum e când ești părinte și te gândești: ce s-o alege de piticii ăștia de îi facem noi? Ce s-o alege? Cum o fi ca om? Cum o merge prin viață? Sunt foarte liniștit. E stabilită acolo, și-a luat drumul străinătății.

„Îi și place, se și dezvoltă mișto, a înțeles foarte bine mersul și ritmul, e bine, e ce trebuie”

Mi se pare simpatic că eu o viață întreagă am vorbit: da, e de mers pe afară, e de făcut, e de dres, dar nu am putut niciodată să plec din România, nu am putut. Am avut unde, am avut cu cine, am avut când, am avut cum, m-a ținut tot, nu că ceva, m-au ținut toți și toate. Inoke e plecată de 3 ani, facultatea acolo a început-o. Îi și place, se și dezvoltă mișto, a înțeles foarte bine mersul și ritmul, e bine, e ce trebuie”, a povestit Cabral pentru Unica.

Cabral și copiii săi

Cum i-a spus Inoke că nu mai are nevoie de banii lui

Cabral nu poate uita momentul în care Inoke i-a spus că nu vrea să-i mai trimită bani, pentru că s-a angajat și se descurcă. „Termin filmarea și iau telefonul. Văd că m-a sunat Inoke. Zic s-o sun înapoi, dar să arunc înainte un ochi pe mesaje. Văd că mi-a și scris. Deschid WhatsApp-ul. Și, deși mesajul are legătură cu banii… de fapt, n-are nicio legătură cu banii. Are legătură cu puiul care – după ce a părăsit

cuibul – începe să-și facă un rost în viață. Puiul care se desprinde și își alege o direcție, un drum, începe să construiască propria poveste… o poveste în care tu ești doar o etapă premergătoare. Mesajul, că de la asta pornisem, era simplu:

„Nod în gât, milioane de cuvinte în cap și cred că mi-a intrat și ceva praf în ochi”

Hei, acum m-am uitat în cont și-am văzut că mi-ai pus bani în continuare. Nu mai pune, doar am un loc de muncă, am salariu, stai liniștit… Păi cum să stau liniștit? Când tu te-ai făcut om mare… asta ce mă face pe mine? Ce vorbești, nene… un vârtej de sentimente și trăiri într-o singură secundă.

Nod în gât, milioane de cuvinte în cap și cred că mi-a intrat și ceva praf în ochi, că altfel nu-mi închipui de ce s-au umezit brusc… Nu înțelegi ce înseamnă să fii părinte decât după ce ajungi părinte. Și-apoi n-are cum să-ți mai treacă…”, a povestit Cabral pe Facebook.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre