Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce se întâmplă cu vila somptuoasă din filmul Diavolul se îmbracă de la Prada. Imagini din interior

Ce se întâmplă cu vila somptuoasă din filmul Diavolul se îmbracă de la Prada. Imagini din interior
Superba casă cu șase etaje deținută de editorul de podium Miranda Priestly în filmul Diavolul se îmbracă de la Prada, este scoasă la vânzare. Agenția imobiliară descrie casa de 12.000 de metri pătrați din Upper East Side ca fiind „una dintre cele mai frumoase case unifamiliale din tot Manhattanul”. Priviți imaginile!

Mulți își vor aminti casa din oraș din scena din Diavolul se îmbracă de la Prada, în care Andy (Anne Hathaway) trebuie să livreze „Cartea” acasă la terifianta ei șefă, Miranda Priestly (Meryl Streep).  După ce primește instrucțiuni stricte de la colega ei asistentă Emily (Emily Blunt) – „Nu vorbești cu nimeni. Nu te uiți la nimeni. Acest lucru este de cea mai mare importanță:

Casa din Diavolul se îmbracă de la Prada este de vânzăare

Trebuie să fii invizibil” – Andy intră în casa din Upper East Side, urcă scara (fenomenală) întortocheată și o găsește pe Miranda certându-se cu soțul ei în livingul lor foarte somptuos. După cum puteți vedea în imagini, cea mai mare parte a stilului casei a fost păstrată în film, covoarele albastre și mobilierul rămânând la locul lor.

Biblioteca din film este reală, e a casei

Cum v-ar plăcea să vă cuibăriți lângă o bibliotecă încorporată știind că Miranda a făcut la fel? Vă imaginați cum ar fi să coborâți pe aceleași scări pe care Andy Sachs le-a urcat în timp ce livra „Cartea”?

În același imobil s-au filamt și alte producții celebre, de exemplu Gossp Girl

Ei bine, oricine ar avea la dispoziție 27,5 milioane de dolari ar putea locui în emblematica casă din Upper East Side, care a servit ca locație de filmare pentru casa Mirandei Priestly din filmul 𝘛𝘩𝘦 𝘋𝘦𝘷𝘪𝘭 𝘞𝘦𝘢𝘳𝘴 𝘗𝘳𝘢𝘥𝘢 / Diavolul se îmbracă de la Prada.

Imobilul are peste 100 de ani

Construită în 1907, casa de 12.000 de metri pătrați are 7 dormitoare, 10 băi și un teren de baschet pe acoperiș. Fotografiile din portofoliul agenției imobiliare care o listează dezvăluie chiar că o parte din mobilierul și decorul original din film este încă folosit în locuință. Iar acest film celebru nici măcar nu a fost singurul utilizator.

Celebra scară interioară din fom,ul cu Meryl Streep și Anne Hattaway

Casa a fost, de asemenea, platoul de filmare pentru ceremonia de nuntă a lui Dan și a Serenei în originalul serial Gossip Girl. Casa este listată de Modlin Group.

Lux de peste 100 de ani

Având la exterior piatră de calcar și marmură în stil neo-renascentist italian, această casă este cu adevărat luxoasă. Făcând legătura între șase etaje, scara în spirală cu mochetă albastră este un element central al acestei case uimitoare (și al apariției sale în filmul de succes).  Pe cele mai multe etaje ale sale, se pot găsi șapte dormitoare, opt băi și chiar o mică bibliotecă cu vedere la strada 73.

Proprietatea are șapte dormitoare, opt băi

În The Devil Wear’s Prada, vedem doar o privire din foaierul de la intrare (inclusiv multiplele mese cu flori) și o porțiune din „salonul” de la etaj.

Livingul impunător se află în vârful scării în spirală

„La etajul salonului, livingul impunător se află în vârful scării în spirală și este scăldat în lumina sudică, cu trei uși franceze arcuite și tavane înalte de până la 3,5 metri, descrie anunțul. Camera este flancată de un perete de rafturi neoclasice personalizate, de la podea până la tavan, și de două șeminee mari”.

Casa este cu adevărat luxoasă

Ultimul etaj este ocupat de un teren de baschet acoperit, plus o terasă cu jacuzzi.  Doar imaginați-vă priveliștea din acea cadă cu hidromasaj!

Propeietatea are teren de baschet și jacuzzi per acoperiș

Sursa foto: Krisztina Crane for Evan Joseph Studio / Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre