Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce se întâmplă în relația Ginei Pistol cu Smiley. Fanii blondei o avertizează că artistul îi scapă printre degete

Ce se întâmplă în relația Ginei Pistol cu Smiley. Fanii blondei o avertizează că artistul îi scapă printre degete
De când a venit pe lume micuța Josephine, viața lui Smiley și a Ginei Pistol s-a schimbat radical. Oare povestea de iubire a rămas aceeași?

Gina Pistol și Smiley sunt doi părinți extrem de fericiți, care ar face orice pentru copilul lor.

Ce se întâmplă în relația Ginei Pistol cu Smiley. Fanii blondei au luat atitudine

Tăticul Smiley se simte minunat la filmările de la concursul Vocea României, care va debuta de curând la ProTV, unde face echipă cu frumoasa Theo Rose. Cum aceasta este urmărită cu atenție de când s-a despărțit de nepotul lui nea Mărin, fanii artistului au văzut că Smiley a îmbrăcat un costum în care era imprimat chipul lui Theo Rose atât pe sacou cât și pe pantaloni. Acest lucru i-a enervat la culme pe unii, care i-au dat Ginei Pistol un sfat: să bage divorțul.

Motivul? Chiar dacă nu există acum nimic între Theo Rose și cântăreț, e posibil ca în viitor să fie mai mult decât o prietenie. „Se cam uită după ea când pleacă de pe scenă! Sunteți minunați! S-ar cam potrivi! Ce zice Gina? Bagă divorțul, Gina!”, au spus internauții pe rețelele de socializare.

„E o ciondăneală foarte mișto, dar și așa, sunt înțepături reale, că noi ne certăm acolo la modul foarte serios”

La rândul ei, Theo Rose a mărturisit că cei doi se înțeleg foarte bine, dar sunt și momente în care se ceartă în adevăratul sens al cuvântului. „E o ciondăneală foarte mișto, dar și așa, sunt înțepături reale, că noi ne certăm acolo la modul foarte serios, pentru concurenți. Mi-au trebuit vreo două zile să îmi găsesc locul exact în scaun, că am avut niște mici rețineri”, a declara artista, potrivit Cancan.

De ce s-a despărțit cântăreața de nepotul lui nea Mărin

Cu câteva zile în urmă, paparazzi de la Cancan au dat primele fotografii cu Theo Rose sărutându-se cu actorul și regizorul Anghel Damian, fostul iubit al regizoarei Lia Bugnar.

„Lucrurile astea erau știute de mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine, doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu mai degrabă, și să trec eu prin ele și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit și a urmat chestia asta. (…) Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta.

Ne-am despărțit în primul rând pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă, pentru că noi am zis că o să vorbim deschis și o să ne fim alături unul altuia. Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și de deschisă cu Alex, el vă poate confirma așa. (…) Abia aștept să vă spun toată povestea, o să vă placă să auziți întregul fir al poveștii! (…)”, a mărturisit Theo Rose pe Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre