Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce semnifică buchetul de nuntă al lui Jennifer Lopez. Cât au costat verighetele

Ce semnifică buchetul de nuntă al lui Jennifer Lopez. Cât au costat verighetele
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în mare secret la Las Vegas, iar nunta a fost cu totul și cu totul specială.

Au ieșit la iveală primele detalii despre nunta lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck. Ce rochie de mireasă a purtat cântăreața.

Ce semnifică buchetul de nuntă al lui Jennifer Lopez. Cât au costat verighetele

A așteptat 20 de ani, dar și-a văzut visul cu ochii. Jennifer Lopez s-a căsătorit cu iubirea vieții ei, Ben Affleck, în mare secret, în Las Vegas. Pentru cel mai frumos eveniment din viața ei, vedeta a optat pentru două rochii de mireasă, una dintre ele având o semnificație aparte. Prima rochie, care a purtat semnătura celebrului designer Zuhair Murad, are mâneci lungi, un decolteu în formă de inimă și un detaliu în jurul umărului. Superba creație are corset, o trenă lungă și un voal din dantelă.

„Doar o păstram și o păstram iar…”

Cea de-a doua a îmbrăcat-o o singură dată, în 2001, când l-a cunoscut pe Ben, pe platourile de filmare ale filmului Gigli. De atunci nu a mai scos-o din șifonier…  „Am această rochie de atâția ani și doar o păstram și o păstram iar, și iată că acum o port în ziua nunții mele”, a mărturisit celebra artistă.

Pentru că nunta a fost în grabă, sursele susțin că e posibil ca Ben să fi ales un sacou mai vechi, însă a arătat perfect. Mirele și mireasa nu s-au uitat la bani când au ales verighetele, iar experții au afirmat că bijuteriile au costat nu mai puțin de 10 milioane de dolari. Pentru buchetul de mireasă, Jennifer a optat pentru crini albi, care sunt simbolul purității și al iubirii complete.

„Am avut muzică la boxe Bluetooth în timp ce pășeam spre altar”

«În sfârșit am făcut-o. Iubirea este minunată, este blândă și ne-am dat seama că iubirea este, de asemenea, răbdătoare. Noi am avut răbdare 20 de ani. Acum este exact cum ne-am dorit. Noaptea trecută am zburat spre Vegas, am stat la coadă cu alte patru cupluri pentru a semna actul de căsătorie.

Ne-am citit propriile jurăminte și ne-am oferit unul celuilalt inelele pe care le vom purta până la sfârșitul vieții. Am avut muzică la boxe Bluetooth în timp ce pășeam spre altar și, într-un final, a fost cea mai frumoasă nuntă pe care ne-am fi putut-o imagina. Una la care am visat acum mult timp”, le-a spus Jennifer fanilor, prin intermediul unui newsletter. Unde s-a semnat Jennifer Lynn Affleck.

Sursă foto: click

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre