Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce surpriză i-a făcut Iulia Vântur prietenei sale Loredana Groza, aflată în India. Foto-șoc

Ce surpriză i-a făcut Iulia Vântur prietenei sale Loredana Groza, aflată în India. Foto-șoc
Iulia Vântur e topită după starul indian și nu ratează nici o ocazie să se mândrească cu el. I l-a prezentat acum și prietenei sale, Loredana Groza.

Aflată în India cu fiica sa, Loredana Groza a avut parte de o surpriză extrem de plăcută să-l cunoască pe iubitul Iuliei Vântur, nimeni altul decât starul de la Bollywood, Salman Khan.

Loredana Groza l-a cunoscut pe Salman Khan. Sursă foto: instagram

Lori alături de fiica sa s-au fotografiat cu Salman Khan, iar actorul părea foarte fericit că se află lângă două frumuseți ale României. Loredana Groza a postat totul pe rețeaua de socializare, alături de alte poze din locul care a început să-i placă din ce în ce mai mult. „Vă mulțumim @vanturiulia @beingsalmankhan pentru că ne-ați primit și pentru primirea voastră caldă! Locul vostru este atât de primitor! Vă mulțumim că ne-ați răsfățat și ne-ați făcut să ne fie greu să ne întoarcem acasă!”, a fost mesajul cântăreței.

„Salman Khan, îți plac româncele”

După ce au văzut fotografiile, fanii au sărit imediat cu mesajele. „Bravo, Iulia, ai rupt gura târgului”, „Ce este frumos, oriunde prinde”, „Respect cu felicitări pentru Salman Khan și Iulia Vântur pentru primirea cu atâta căldură și respect”, „Salman Khan, îți plac româncele, tot respectul”, sunt doar câteva dintre mesajele trimise de internauți.

Pe plaja din Mumbai nu se poartă costume de baie

De asemenea, Loredana, încălțată cu o pereche de papuci cu numele său a pășit pe o plajă din Mumbai și le-a arătat românilor ce se întâmplă în acel loc din lume. Artista le-a spus fanilor că în Mumbai se stă la soare în haine de stradă, niciodată în costum de baie, așa cum e toată lumea obișnuită.

„Suntem pe plaja Juhu Beach din Mumbai, plajă cu nisip.

Și după cum se vede, aici lumea vine îmbrăcată. Pur și simplu, stau. Mi se pare super mișto. Atmosferă neobișnuită. Nu e Miami, nu e Mamaia, este Mumbai. (…) Ultima modă e la Mumbai”, a spus Loredana fericită de peisajul din jur.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre