Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce au făcut staruri americane pentru Joe Biden. Mâine noul președinte se instalează la Casa Albă

Ce au făcut staruri americane pentru Joe Biden. Mâine noul președinte se instalează la Casa Albă
O serie de vedete l-au omagiat pe Joe Biden în cadrul unui concert virtual pe aplicația Zoom. Al 46-lea președinte american urmează să preia funcția miercuri la prânz.

Un concert special în cinstea lui Joe Biden a avut loc virtual. În cadrul celebrării o serie de vedete i-au făcut urări viitorului președinte american. La concertul special, care s-a numit ”We are people” (n.r Noi suntem oameni) a participat și Joe Biden alături de soția sa, Jill. 

vedete omagiat Joe Biden
Sursa foto: Dailymail.com

Evenimentul a fost prezentat de Cher alături de celebra Barbra Streisand. Cher a început prin a-i transmite un mesaj de susținere viitorului președinte.

”Acesta este timpul tău. Știu că vei duce țara într-o direcție uimitoare și știu că iubești pe toată lumea, pentru că așa ești”, a spus Cher. Aceasta a mai mentionat și că este sigură ca Biden este omul potrivit. Artista a cântat apoi piesa ”I Hope You Find It”, lansată de Miley Cyrus în 2010 și reinterpretată de Cher în 2013.

Barbra Streisand, mesaj pentru Kamala Harris și Biden. Ce alte vedete l-au omagiat pe Biden

Și Barbra Streisand i-a transmis susținerea sa viitorului președinte. ”Amândoi aveți empatia de care avem nevoie acum mai mult ca niciodată și împreună vom ieși din aceste zile întunecate în lumină”, a transmis vedeta în vârstă de 78 de ani. Aceasta a cântat și piesa sugestivă ”Happy Days Are Here Again” (n.r. Zilele fericite sunt din nou aici). 

vedete omagiat Biden
Sursa foto: Dailymail.com

Printre celebritățile care au  bucurat audiența cu interpretări ale unor piese cunoscute s-au numărat și cântărețul will.i.am și Sophia Bush. Keegan-Michael Key și Debra Messing au fost co-prezentatori pentru strângerea de fonduri, care a permis spectatorilor să obțină un link pentru a urmări spectacolul în schimbul unei donații.

Evenimentul a durat o oră și a cuprins și mulțumirile lui Joe și Jill Biden, care au făcut remarci din când în când.

Viitorul președinte american urmează să facă jurământul miercuri la prânz, pe treptele Capitoliului. 

Salma Hayek, superbă la 54 de ani. Are motive de sărbătoare

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre