Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce vrea să facă Adrian Stoica cu milionul de euro câștigat la „America’s Got Talent”, cel mai mare concurs de talente din lume

Ce vrea să facă Adrian Stoica cu milionul de euro câștigat la „America’s Got Talent”, cel mai mare concurs de talente din lume
Cel mai mare concurs de talente din lume, „America's Got Talent”, a fost câștigat de românul Adrian Stoica, alături de minunatul său prieten, câinele Hurricane.

Câștigătorul „America’s Got Talent”, cel mai mare concurs de talente din lume, Adrian Stoica, e acum mai bogat cu un milion de euro și are șansa să aibă propriul său spectacol în Las Vegas.

În cel mai mare concurs de talente din lume, blănosul a interpretat rolul „ajutorului îndrăgostitului”, iar Adrian Stoica s-a pregătit pentru o scenă de cină romantică fictivă cu Sofia Vergara.

„A fost ca şi cum câinele a jucat într-o piesă de teatru. Chiar noaptea trecută m-am uitat la Beverly Hills Chihuahua, iar Hurricane este mai bun decât orice câine din filmul ăla. Deci e clar că ar trebui să joace într-un film sau musical, pentru că e un star”, a declarat Simon Cowell, potrivit USA Today.

Al doilea număr cu animale care se impune

Numărul lui Adrian Stoica și al lui Hurricane este al doilea număr cu animale din cadrul emisiunii care se impune, după Olate Dogs, cu 11 ani mai devreme. Stoica, care a concurat anterior la „Italia’s Got Talent” și „Romania’s Got Talent”, își rezumă acum victoria din „AGT” în trei cuvinte: „nebunesc”, „incredibil” și „uimitor”.

Ce va face câștigătorul cu premiul de un milion de euro

Ce plănuiește Stoica să facă cu marele premiu de 1 milion de dolari? „O să cumpăr mâncare în plus pentru Hurricane și probabil o să cumpăr niște oi. Este un border collie de graniță, așa că trăiește să pască oi”, a mărturisit dresorul. Curând, Adrian și Hurricane vor fi cap de afiș al spectacolului din Las Vegas de la Luxor Casino and Hotel, intitulat „America’s Got Talent prezintă Superstars Live”.

„Hurricane este gata”, deși are nevoie de ceva timp pentru a pregăti un număr nou”, a spus, fericit, Stoica. Chiar dacă face o echipă senzațională cu băiatul său, Stoica spune că e nevoie de o lună și jumătate de antrenament, pentru ca totul să iasă perfect.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre