Simona Ionescu / Redactor Șef

Cea mai grea pedeapsă pentru braconaj. E fabulos la ce s-a gândit judecătorul american pentru vinovat!

Cea mai grea pedeapsă pentru braconaj. E fabulos la ce s-a gândit judecătorul american pentru vinovat!
A fost dată cea mai cruntă sentință pentru un braconier. Nimeni nu se gândea că instanța ar putea face așa ceva, dar s-a întâmplat. Acum bărbatul va avea timp să se căiască pentru faptele sale sinistre.

Un braconier a primit cea mai cumplită sentință din câte își putea imagina. El a omorât sute de animale, iar acum va plăti crunt pentru faptele sale. Completul de judecată a luat o decizie incredibilă. Bărbatul a fost judecat pentru uciderea ilegală a sute de căprioare, iar sentința primită a fost să se uite de cel puțin 12 ori la filmul Disney „Bambi”.

Braconierul din Missouri, SUA, David Berry Jr, trebuie să vizioneze filmul de animație cel puțin o dată pe lună în timpul pedepsei sale de un an.

Bărbatul a fost arestat în luna august, împreună cu doi membri ai familiei și a fost acuzat pentru uciderea căprioarelor, decapitarea lor și lăsarea cadavrelor să putrezească, conform procurorilor. Se pare că este unul dintre cele mai mari cazuri de braconaj din istoria Missouri, informează BBC.

El a fost condamnat la închisoare și la o pedeapsă suplimentară pe lângă privarea de libertate. Astfel, în plus față de pedeapsa cu închisoarea pentru vânătoarea ilegală de căprioare, judecătorul Robert George i-a ordonat lui Berry Jr. să vizioneze filmul Walt Disney „Bambi” în fiecare lună.

Trebuie să vadă de 12 ori filmul „Bambi

În celebrul desen animat din 1942, un vânător ucide mama puiului de cerb Bambi, povestea fiind extrem de tristă și având menirea să educe copiii împotriva acestei practici deosebit de crude, care e vânătoarea animalelor sălbatice.

Berry Jr, tatăl și fratele lui au fost arestați după o anchetă de câteva luni desfășurată în mai multe state. Nu se știe despre câte căprioare este vorba, dar se presupune că ar putea fi câteva sute. Pus în fața dovezilor, Berry Jr a pledat vinovat și s-a ales cu o pedeapsă cu închisoarea, de un an. Pe durata detenției, el va fi obligat să vizioneze, lunar, desenul animat „Bambi”.

Sursa foto: Instagram

Ce relație au, de fapt, Bianca Drăgușanu și turcul gelozit de Alex Bodi

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre