Simona Ionescu / Redactor Șef

Cea mai la modă tunsoare din 2023. Scoate în evidență trăsăturile feței, indiferent de forma acesteia

Cea mai la modă tunsoare din 2023. Scoate în evidență trăsăturile feței, indiferent de forma acesteia
Din cele mai vechi timpuri, doamnele și domnișoarele au căutat tunsoarea care să le întinerească și să le înfrumusețeze. Iată ce se poartă anul acesta.

Hair styliștii au declarat la unison că în 2023 la mare căutare rămâne tunsoarea Carre, fiind populară atât printre vedete cât și printre femeile de rând.

Ce are tunsoarea Carre atât de deosebit? E practică și oferă confort, fiind potrivită oricărui tip de față, fie rotundă, ovală sau pătrată. În plus, această tunsoare se poate face și pentru părul lung, oferind un aspect proaspăt și natural.

Tunsoarea carre

Bobul inversat, tot mai dorit de femei

Conform informațiilor oferite de latest-hairstyles.com, o altă tunsoare care va face furori anul acesta este și bobul inversat, un stil potrivit mai ales pentru doamnele care lucrează la birou. Să nu uităm nici de bobul lung, o tunsoare care întinerește foarte mult, dar nici de bobul pentru păr creț, o tunsoare ceva mai pretențioasă, dar care oferă volumul mult dorit. Și dacă vreți să ieșiți din anonimat, optați și pentru bobul franțuzesc, pentru că veți fi cu adevărat remarcate.

Tunsoare bob inversat

Un da hotărât și buclelor lungi și lejere

La înălțime în 2023 rămân și buclele lungi și lejere, o tunsoare care scoate în evidență trăsăturile feței. În plus, aveți nevoie doar de un uscător de păr și un ondulator și veți arăta perfect, în cel mai scurt timp. Pe de altă parte, rămâne în tendințe pentru anul 2023 și tunsoarea pixie, care se potrivește celor mai îndrăznețe doamne și domnișoare.

Tehnica de vopsire balayage

Balayage-ul, iubit de toate femeile

În timp ce unele trenduri apar și dispar foarte repede, balayage-ul continuă să se numere printre preferințele doamnelor dar și ale hair-styliștilor în anul 2023, pentru că oferă părului eleganță și volum. Alte avantaje ale acestei tehnici de vopsire a părului e faptul că se întreține foarte ușor, pentru că aproape nu se vede atunci când cresc rădăcinile.

Iar dacă balayage-ul este făcut pe un păr natural, vă puteți vopsi chiar și la câteva luni. În ceea ce privește culorile, aveți de unde alege, de la nuanțele arămii la tonurile migdalate, nuanțele aurii asemănătoare cu mierea. Tot ce doriți pentru a fi mereu frumoase și atrăgătoare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre