Simona Ionescu / Redactor Șef

Cea mai mare frică a Anamariei Prodan. „Îmi aduc aminte de tatăl meu, săracul, cred că îl moștenesc…”

Cea mai mare frică a Anamariei Prodan. „Îmi aduc aminte de tatăl meu, săracul, cred că îl moștenesc…”
Sunt puține lucruri care o pot pune la pământ pe Anamaria Prodan. Femeie puternică, a știut să răzbată în viață, dar există un lucru de care îi este foarte frică.

Povestea Anamariei Prodan, femeia pe care nimic nu a reușit să o sperie în viață, e pe buzele tuturor. Și, totuși afacerista are o mare frică, despre care a vorbit recent.

„Dacă aș putea să dorm cu lumina aprinsă, ar fi perfect

De când se știe, Anamaria Prodan are frică de întuneric și să nu orbească. Vedeta și-a făcut recent o operație pe retină și spune că acum vede „mai bine ca Bebe”. „Am plecat de acolo cu ochii închiși, pentru că mi-era frică că n-o să văd. Cea mai mare frică a mea e orbirea. La mine în casă când intru se aprind toate luminile. Dacă aș putea să dorm cu lumina aprinsă, la mine e perfect, am peste tot lumină.

Și îmi aduc aminte de săracul tata, Dumnezeu să-l ierte, îi era groază de întuneric și eu am moștenit chestia asta”, a povestit Anamaria Prodan într-un podcast. 

„Eu cred că va avea cel mai tragic final”

Pe de altă parte, Anamaria Prodan a vorbit și care sunt dorințele lui Reghecampf, pe care le-a exprimat la ultima înfățișare la notar. Să nu mai plătească pensie alimentară, pentru că nu are nici un venit, Anamaria să nu mai poarte numele Reghecampf, iar căsătoria să se desfacă cât mai repede.

Pentru că afacerista s-ar fi „întins” cu toți fotbaliștii… „Stă foarte rău cu banii. Întreabă-l unde sunt mașinile, ce ceasuri mai are din toată colecția. Eu cred că va avea cel mai tragic final pe care l-a avut un om din fotbalul românesc.

„Ana se va prezenta prima ca să pot să salvez casa copiilor mei”

Ei îl știu cel mai bine, eu știu că astăzi el este pierdut, fără busolă, fără nici o speranță. El spune și azi că nimeni nu-l execută, că nu are să-i dea nimic cu Rotaru.

Îi spunea avocatul în timp ce ieșeam de la judecătorie: Laurențiu, ți se va scoate jumătatea la licitație, cota parte. Nimeni nu mai pierde procesul ăsta, Craiova a câștigat. Executorul deja a făcut procedura, Ana se va prezenta prima ca să pot să salvez casa copiilor mei”, a mărturisit vedeta.

Anamaria Prodan și Reghecampf, avere de 5 milioane de dolari

La cât se ridică averea pe care au făcut-o Anamaria Prodan și Reghecampf? Impresara spune că „banii toți erau ai mamei mele, el n-a putut niciodată să strângă bani”. „Probabil vreo 5 milioane de euro. El se baza foarte tare pe averea mamei, pe terenurile mamei, care a avut o avere uriașă. (…)

Probabil că averea mamei, cu tot cu America ajungea spre 50 milioane de euro. Cât l-a iubit mama și îl sfătuia: Laur mamă, nu mai bea, Laur mamă, nu mai face nenorociri, femeile de genul ăsta te vor trage în jos. Și avem martori”, s-a destăinuit impresara. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri