Simona Ionescu / Redactor Șef

Cea mai mică nepoată a Reginei Elisabeta va trebui să decidă dacă va fi însemnată cu „HRH”

Cea mai mică nepoată a Reginei Elisabeta va trebui să decidă dacă va fi însemnată cu „HRH”
Este o apariție cu adevărat cuceritoare nepoata preferată a Reginei Elisabeta II. Adolescenta era preferată și de bunicul ei. Iar acum e în fața unei decizii majore.

Lady Louise Windsor, cea mai mică nepoată a Reginei va trebui să decidă dacă vrea sau nu să devină prințesă. Ea a „furat” spectacolul, cu apariția sa, în cel mai recent documentar BBC care îi aducea omagiu răposatului bunic, ducele de Edinburgh. Acum, cea mai tânără nepoată a reginei, Lady Louise Windsor, are o decizie foarte importantă cu privire la viitorul ei rol regal.

Eleva de 17 ani ar putea fi al 16-lea descendent în linie la tron ​​(și „nepotul preferat” al reginei, conform surselor), dar în prezent nu deține titlul de prințesă. Părinții lui Lady Louise, prințul Edward și Sophie, contesa de Wessex, au vrut să-i ofere fiicei lor o copilărie cât mai normală. Au acționat în același mod în care prințesa Anne a ales să renunțe la acordarea titlurilor regale celor doi copii ai ei, Zara Tindall și Peter Phillips.

Cea mai mică nepoată a Reginei va trebui să decidă

Însă, potrivit The Telegraph, decizia finală cu privire la faptul dacă Lady Louise va fi în cele din urmă cunoscută sub numele de HRH (n.r. – Alteța Sa Regală), prințesa Louise, este în întregime a ei. Contele și contesa de Wessex au spus că vor lăsa problema în seama fiicei lor, când va împlini 18 ani. Acest lucru se va întâmpla luna următoare.

Dacă Lady Louise alege să devină prințesă, ea se va alătura verișorilor mai mari, prințesa Beatrice și prințesa Eugenie, care, de asemenea, folosesc titlul de HRH. Totuși, nu este sigur. Dacă e să ținem cont de comentariile făcute de mama ei, se pare că tânăra ar putea să evite să primească un titlu HRH.

Educație aparte

Vorbind anul trecut cu The Sunday Times, Sophie a remarcat că ea și Edward i-au crescut pe Louise și pe fratele ei, James Viscount Severn, în spiritul realizării prin forțe proprii. I-au învățat că trebuie să muncească singuri și să se bazeze doar pe ei, pentru a avea succes.

„Încercăm să-i facem să înțeleagă că este foarte probabil să trebuiască să lucreze pentru a se întreține în viață, a spus contesa de Wessex. Prin urmare, am luat decizia de a nu folosi titlurile HRH. Le au și pot decide să le folosească de la 18 ani, dar cred că este foarte puțin probabil”.

Dar unii experți regali cred că evenimentele recente ar fi putut să o determine pe  tânără să ia o anumită decizie. Comentatorul Phil Dampier a spus pentru OK!: „Pentru că este nepoata reginei, Lady Louise se poate numi prințesă când va împlini 18 ani și există un puternic argument pentru ca ea să o facă. Este foarte matură pentru vârsta ei și se pregătește pentru a fi exact genul de persoană pe care se poate baza Regina în viitor”, a relatat Marie Claire UK.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre