Simona Ionescu / Redactor Șef

Cea mai neașteptată prietenie. Marta Stewart poate să-i dea lecții lui Snoop Dogg despre cum să ruleze jointuri

Cea mai neașteptată prietenie. Marta Stewart poate să-i dea lecții lui Snoop Dogg despre cum să ruleze jointuri
Martha Stewart aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare. vedetă de televiziune, femeie de afaceri, scriitoare, aceasta este una din cele mai cunoscute maestre în ale gătitului. Și e prietenă al cataramă cu Snoop Dogg.

Prietenia lor vă va face geloși, e așa de solid încât Marta Stewart poate să-i dea lecții lui Snoop Dogg despre cum să ruleze jointuri. O recunoaște chiar ea. Prietenia lor nu e de ieri, de azi. În 2008, Martha Stewart l-a invitat pe Snoop Dogg în show-ul ei culinar, să facă piure de cartofi împreună, iar relația specială dintre ei a fost imediat evidentă, scrie Mashed.com.

În timpul Reddit AMA din 2014, Martha a spus că își dorea ca ea și Snoop să fie prieteni mai buni. Ei bine, cu toții am obținut ceea ce ne-am dorit, deoarece prietenia dintre aceștia doi este acum o priveliște frumoasa de văzut. Afecțiunea lor unul față de celălalt este evidentă.

Vorbind cu Town & Country, Stewart a spus despre Snoop Dogg: „Are un sentiment intens de loialitate față de oamenii cu care lucrează, față de prietenii săi – are un număr uimitor de prieteni. El susține ceea ce crede cu adevărat”. Și Snoop nu are altceva decât lucruri bune de spus despre Stewart. Potrivit AARP, el a spus: „Nu am întâlnit pe nimeni ca Martha Stewart. Când ne întâlnim, este o combinație naturală de dragoste, pace și armonie… Dacă stai cu ea, te linistesti”.

Dar nu fac chiar totul împreună

Snoop a spulberat aceste zvonuri spunând: „Nu fumez niciodată [marijuana] cu Martha. Am fumat în jurul ei, dar ea nu ia parte”. A confirmat acest lucru: Marta Stewart poate să-i dea lecții lui Snoop Dogg despre cum să ruleze jointuri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Martha Stewart (@marthastewart48)

Recent, cei doi au filmat împreună o reclamă, mai ales pentru că ambii adoră marijuana. Pornind de la această „pasiune”, ei promovează o brichetă BIC – EZ Reach. Care poate fi folosită pentru a prinde și altceva în afară de jointuri. Brichetele vor fi lansate începând cu iulie în State și poate avem șansa să ajungă și la noi.

Marta Stewart poate să-i dea lecții lui Snoop Dog despre cum să ruleze jointuri

Deci, poate, Martha și Snoop Dogg nu fumează împreună, dar asta nu înseamnă că ea nu știe nimic despre droguri.  Din contra. Într-o emisiune mai veche, a lui Andu Cohen, Martha a fost întrebată direct de gazdă: „Faci totul atât de bine… Mă întreb dacă știi să rulezi un joint”.  Răspunsul a lăsat perplexă audiența.

„Nu o să crezi asta. În timp ce conduceam aici în seara asta, era atât de mult trafic… Și era în fața mea acest mic camion de înghețată… Și ne-am oprit chiar lângă el și i-am spus șoferului meu „trageți și treceți de tipul acesta, el blochează strada”… Și o fată și un tip fumau joint… Și i-am spus: „Băiatule , acestea sunt joint-uri facute neglejent”. Așa am zis! Nu glumesc!”, a spus Stewart. vedeta TV a concluzionat: „Bineînțeles că știu cum să rulez un joint. Nu că aș face-o vreodată!”.

Tabloul acesta s-a vândut cu 93 de milioane de dolari

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre